Xander De Rycke kondigt Covid-19 special ‘Houdt het voor bekeken’ aan

De special is vanaf 3 mei exclusief te bekijken op Streamz.

Xander_Covid_Alg_Twitter_1500x500.png

Sinds 2016 tourt Xander De Rycke jaarlijks met ‘Houdt het voor bekeken’ (HHVB), een comedy special over het voorbije film- en televisiejaar in Vlaanderen. Omwille van de coronapandemie werd de editie die normaal in het najaar van 2020 zou plaatsvinden, noodgedwongen geannuleerd. Het zou De Ryckes laatste 'HHVB'-tour geworden zijn. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, zo blijkt. Tegen alle verwachtingen in kondigt De Rycke nu ‘HHVB Covid-19’ aan, over de films en tv-programma’s die we tijdens de coronaperiode te zien kregen. De special werd opgenomen in Arenberg Antwerpen.

De kijker kreeg tijdens het voorbije coronajaar bijzondere televisie voorgeschoteld. Virologen waren niet van het kleine scherm weg te slaan. 'De Verhulstjes' gaven een nieuwe dimensie aan reality-tv. 'Big Brother' en 'Het Rad van Fortuin' herrezen uit de jaren ’90. Er werd massaal afgestemd op ‘comfort-food-tv’ met programma’s als 'Da’s Liefde!' en 'De Positivo’s'. En dan was er ook nog' The Masked Singer'. Kortom, een mediajaar dat De Rycke onmogelijk aan zich voorbij kon laten gaan zonder er een 'HHVB' special over te maken. Al zal de special er deze keer iets anders uitzien dan de fans gewend zijn. De gekende formule - een live comedyvoorstelling voor een volle zaal - werd omgevormd tot een klassevolle tv-show. Geen captatie van een show dus, wel een dynamisch format afgestemd op een tv-kijkend publiek. En wie denkt dat Streamz zelf gespaard blijft van een roast door De Rycke, heeft het mis.

De vorige 'HHVB' specials, 'Quarter-Life Crisis' en 'Vanavond Live' zijn reeds te bekijken op de streamingdienst. Voor interviews en visielinks gelieve contact op te nemen met onderstaand perscontact. De ‘HHVB Covid-19’ special is vanaf maandag 3 mei 2021 exclusief beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be