mocro_maffia_sz3_showcard.jpg
Delen:

Vierde seizoen ‘Mocro Maffia’ vanaf 28 januari te zien bij Streamz

Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen

Vanaf 28 januari 2022 is het vierde seizoen van de populaire misdaadserie ‘Mocro Maffia’ te zien bij Streamz. Bekijk hier de eerste teaser van het nieuwe seizoen. Op 19 januari wordt ook de korte film ‘Mocro Maffia Meltem’ gelanceerd op het streamingplatform, waarin het nieuwe karakter Meltem wordt geïntroduceerd.

Het nieuwe seizoen van de Videoland Original ‘Mocro Maffia’ bevat acht afleveringen en is vanaf 28 januari wekelijks te zien bij Streamz. De kijker kan zich verwachten aan meer actie, drama, familieconflicten en verraad in de grimmige misdaadserie over de Amsterdamse onderwereld

De teaser geeft nog niet veel weg over het verhaal, maar we zien wel al heel wat bekende én nieuwe gezichten. Naast Romano, Potlood en De Paus duikt ook het nieuwe personage Meltem (Sinem Kavus) op.

Meltem wordt geïntroduceerd in de korte film 'Mocro Maffia Meltem' die in aanloop naar het nieuwe seizoen vanaf 19 januari op Streamz te zien zal zijn. Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus. In de korte film probeert Meltem haar vader uit de handen van de Mocro Maffia te redden, waarvoor ze naar haar Turks-Duitse familie in Düsseldorf gaat, die net als de Amsterdamse Mocro Maffia in coke handelt.

 
 

Het vierde seizoen van de Videoland Original ‘Mocro Maffia’ wordt geregisseerd door Victor D. Ponten en Aaron van Valen. Dit zal vanaf 28 januari te zien zijn op Streamz. ‘Mocro Maffia Meltem’ is geregisseerd door Mustafa Duygulu en zal vanaf 19 januari te zien zijn op Streamz. Beiden worden geproduceerd door Fiction Valley.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]