Vier je vriendschap met de gepersonaliseerde wijnflessen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ en Niet Nu Laura

Zet op Galentine's Day je beste vriend(in) in de bloemetjes met het Mijn Slechtste Beste Vriendin-wijnpakket in samenwerking met illustrator Niet Nu Laura en Streamz.

Mock-up MET MAAIKE 2.jpg

Vriendschap is zelden zo belangrijk geweest als afgelopen jaar: tijdens de COVID-pandemie worden we allemaal uitgedaagd om op anderhalve meter van onze vriend(inn)en te blijven, terwijl we misschien net nood hebben aan een goede babbel, een stevige omhelzing of een gezamenlijk glas wijn. Dertien februari, de dag voor Valentijnsdag, werd in de populaire cultuur ‘Galentine’s Day’ gedoopt: Valentijnsdag voor vriendschappen.

Speciaal voor jouw squad én om de nieuwe reeks ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ aan te kondigen (waarvan het tweede deel vanaf 13 februari te zien is op Streamz), lanceert Streamz een capsulecollectie Galentine’s Day wijnflessen. Streamz werkte voor de ontwerpen van de wijnlabels nauw samen met illustrator Laura Janssens (beter bekend als ‘Niet Nu Laura’). Laura haalde inspiratie bij de grappige quotes uit de serie ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. 

Het 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' wijnpakket
Het 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' wijnpakket

"De serie zorgde voor extra luchtige en humoristische ontspanningsmomenten nu ik mijn vrienden wat minder kan zien. Met mijn beste vriendin ga ik zo vaak mogelijk wandelen en samen een koffie drinken. Samen online gamen, deurbezoeken en videocalls zorgen voor broodnodige afleiding dit jaar." aldus illustrator Laura Janssens over 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' en over het belang van vriendschappen. ​

'Mijn Slechtste Beste Vriendin' biedt een scherpe en ironische blik achter de schermen van het upscale reclamebureau "Callier & Starck”. Zes vriendinnen delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn maar ook goed bewaarde geheimen, die ze later wel eens durven doorvertellen. De Vlaamse reeks verzoent op een verfrissende manier camp, kitsch en humor en zit boordevol hilarische oneliners over vriendschap en relaties. 

Op de webshop van ‘Make Your Own Spirit’ kan je in februari de wijnpakketten van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ bestellen, het leukste wijnlabel uitkiezen en voorzien van een persoonlijke boodschap aan jouw (slechtste) beste vriendin. Bovendien zijn alle pakketten voorzien van leuke postkaartjes getekend door Niet Nu Laura, gebaseerd op de vriendinnen uit de reeks: klungelige account-manager Zita (Kim Hertogs), ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte-Anne Bongaerts), de snedige Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste Michelle (Maaike Cafmeyer), de barvrouw Nikki (Clara Cleymans) en de bevallige soap actrice Molly (Ella-June Henrard). Extra fijn: elk pakket bevat een Streamz-voucher waarmee je één maand gratis naar Streamz kan kijken, zodat je zélf kunt ontdekken hoe herkenbaar de afgebeelde vriendschappen precies zijn...

Vanaf 1 februari kan je (samen) genieten van het eerste deel van het eerste seizoen van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ (aflevering 1 - 12). Het tweede deel is vanaf vrijdag 13 februari (Galentine's Day) te bekijken op Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

GALLERIJ

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be