TAGMAG Insider Jaël Ost is single en ready to mingle

Vanaf 22 december 2021 zal de nieuwe datingshow ‘Love Me’ beschikbaar zijn op Streamz

VAS07642.jpg

In de splinternieuwe datingshow ‘Love Me’ gaat Jaël Ost op zoek naar een vriend met de hulp van haar familie, vrienden en matchmaker Nicolas Caeyers. Acht vrijgezelle mannen proberen het hart van influencer Jaël voor zich te winnen op uitstap in de Ardennen, via quiz shows, karakoke nights en candle light dinners. Op het einde van de rit kunnen de drie finalisten hun ideale date organiseren om Jaël nog een laatste keer te imponeren. Nadien kiest ze met wie ze een romantische citytrip zal maken.

Er schreven maar liefst 1.000 jongens zich in om het nieuwe lief te worden van Jaël Ost, onder andere bekend als de goedlachse host van TAGMAG-reeks 'Bootcamp'. Daaruit werden er 8 geselecteerd om in real life indruk te maken op Jaël, tijdens een week in de Ardennen. Aan de hand van avontuurlijke dates leren ze elkaar beter kennen en op het einde van de rit zal Jaël kiezen met wie ze het meest een klik voelt, om vervolgens samen op citytrip te vertrekken.

Ze staat er gelukkig niet alleen voor. Aan de zijde van Jaël staat acteur en TikTok-fenomeen Nicolas Caeyers. Hij helpt Jaël in haar zoektocht en ook andere bekende vrienden van Jaël komen een handje toesteken in de moeilijke keuze tussen de acht toffe singles die om haar hart strijden. In de trailer zie je alvast dat Jonatan Medart, Michael Amani en Ender Scholtens hun ongezouten mening komen geven over de mogelijke nieuwe vriend van Jaël. Benieuwd wat dat geeft? Vanaf woensdag 22 december volg je het op Streamz.

‘Love Me’ zal vanaf woensdag 22 december op Streamz te zien zijn en later ook op het YouTube kanaal van TAGMAG. Voor interviewaanvragen of visielinks, gelieve contact op te nemen met onderstaande persmedewerkers.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be