Streamz verrast met exclusieve Love Island terugblik: Love Island Rewind

Bekijk ‘Love Island Rewind’ nu op Streamz

AFL1 Mert & Joan REALITY6.png

De ultieme guilty pleasure gaat weer beginnen: een nieuw seizoen van de reality reeks ‘Love Island’ staat voor de deur. Om het wachten draaglijker te maken, verrast Streamz de fans vandaag met vijf exclusieve reünie afleveringen in ‘Love Island: Rewind’. We blikken met oud Islanders terug op hun liefdesavonturen in de villa. Welke tortelduifjes overleefden ‘Love Island’? Wie is er niet meer samen? En hoe is het hen na vertrek uit de Villa verder vergaan? Je ziet het allemaal vanaf vandaag in ‘Love Island: Rewind’, exclusief op Streamz.

In ‘Love Island Rewind’ worden elke aflevering oud Islanders verwelkomd om terug te blikken op hun Love Island avontuur. De online reeks wordt afgetrapt met het winnende koppel van seizoen 2: Joan en Mert. Het duurde even voor ze elkaar echt vonden, maar ze werden voor de ogen van Vlaanderen en Nederland onafschijdelijk. Ze vertellen over hoe ze voor elkaar vielen, de strubbelingen na de introductie van Casa Amor en hoe ze elkaar uiteindelijk toch uit het oog verloren. Want de nieuwe partner van één van de twee maakt ook een verschijning.

Andere ex-Islanders die terugkeren zijn: Fabienne, de allereerste bombshell ooit; Remco en Imen, die zielsgelukkig leken op het eiland tot bleek dat Remco nog een mysterieuze liefde had in Nederland; Lisa, die in de villa meteen haar droompartner leek gevonden te hebben; en Eilisch en Gianni, de twee bombshells die de liefde vonden bij elkaar. Naast het delen van hun eigen verhaal, kijken ze ook mee terug op de ervaringen van hun mede-Islanders. Tenslotte hebben ze ook allemaal een tip klaar voor de aanstormende Islanders die vanaf 11 juli op zoek gaan naar de ware liefde.

‘Love Island Rewind’ is een productie van Tigris Media voor Streamz en is vanaf 30 juni exclusief te zien op het Vlaamse streamingplatform. Het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland en zal vanaf 11 juli dagelijks te zien bij Streamz.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be