Streamz onthult release date en teaser voor het nieuwe seizoen van ‘Love Island’

Twaalf nieuwe singles gaan vanaf 11 juli op zoek naar de ware liefde in ‘Love Island’

love_island_persbericht.jpg

Let's get tropical want op 11 juli is 'Love Island' terug. Viktor Verhulst en Holly Mae Brood presenteren het derde seizoen van het populaire reality programma met 12 nieuwe, Vlaamse en Nederlandse, singles vanuit een prachtige Spaanse villa. Wie wordt het liefdeskoppel van 2022 en gaat met die geweldige geldprijs van €25.000 naar huis? Je ziet het vanaf 11 juli exclusief bij Streamz.

In 'Love Island' worden twaalf jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun "summer of love". Het spraakmakende programma trekt naar het exotische Gran Canaria en zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast. Het nieuwe, derde seizoen zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz.

Viktor Verhulst en Holly Mae Brood reizen alvast mee naar de villa en zijn opnieuw de hosts van ‘Love Island’. Wie de twaalf singles zijn die er hopen de ware liefde te vinden? Dat ontdek je later.

‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz en Videoland. Het nieuwe seizoen is in België vanaf 11 juli exclusief te zien op Streamz.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be