Streamz lanceert spraakmakende trailer van 'Chasing Beauty: Perfectie te Koop?'

De docureeks zal vanaf 12 augustus beschikbaar zijn op Streamz

(C)HET KONIJN_CHASING BEAUTY S01.EPS1_04.png

Hoe ver zou je gaan in de zoektocht naar perfectie? Dat is de vraag die gesteld wordt in de nieuwe documentairereeks op Streamz. Steeds meer vrouwen en mannen kiezen voor esthetische chirurgie en onderzoek toont aan dat de vraag enkel zal blijven groeien in de komende jaren. De documentaire onderzoekt of de stap om dit soms gevaarlijke traject aan te gaan in deze huidige maatschappij misschien te klein is geworden. Dit aan de hand van getuigenissen van negen jonge vrouwen en mannen en de kennis van drie experten. Bekijk hier de spraakmakende trailer.

In de docu worden 9 jonge vrouwen en mannen gevolgd die hun blik op het huidige schoonheidsideaal en plastische chirurgie geven: DJ en zangeres Anouk Matton, reality ster Yasmine Pieraerds, internationaal model Céline Bourgeois, pornoactrice Jada Sparks, Ex On The Beach deelneemster Imke Roose, kapster Amélie Desmedt, reality ster Diaz Pena Verlez, leerkracht Jelena Topalovic, borstimplantaatpatiënte Liesl en Julie, de moeder van Sharida die in Turkije overleed ten gevolge van haar operatie.

Daarnaast zijn er ook drie experten die hun kijk op de groeiende wereld van plastische chirurgie geven. Dit zijn Professor dr. Blondeel die hoofd plastische chirurgie aan UZ Gent is, psycholoog en seksuoloog Ina Van Ransbeeck en dr. Chelly Maes, expert digitale media en onderzoeker aan KULeuven.

'Chasing Beauty: Perfectie te Koop?' is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz. De vijfdelige docureeks zal vanaf 12 augustus 2022 te zien zijn op Streamz. Voor interviewaanvragen of visielinks, contacteer onderstaande perscontact.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

  

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be