Streamz lanceert op maandag 14 september

Maandag is het zover: Streamz, het nieuwe en lokale streamingplatform van DPG Media en Telenet lanceert officieel op 14 september.

Streamz_logo.png

Vorige week werden de eerste titels van de nieuwe streamingdienst reeds bekendgemaakt. Jezelf abonneren op Streamz kan vanaf nu maandagochtend op streamz.be of via de Telenet website en TV-shop. Huidige Play klanten worden automatisch Streamz abonnee, en krijgen in de loop van de voormiddag toegang tot het nieuwe Streamz aanbod in hun TV-theek.

 
 

Vanaf dat moment kan je als Streamz-abonnee kijken naar vijf splinternieuwe Vlaamse producties: VTM-reeksen ‘De Bende van Jan de Lichte’ & politieserie ‘Fair Trade’, Streamz Originals ‘Cold Courage’ & ‘Baantjer’, en de Eén-reeks ‘Black-Out’.

Ook nieuw op Streamz deze maandag is ‘Love Life’, waarin ‘Pitch Perfect’ ster Anna Kendrick op zoek gaat naar de ware liefde als de klungelige Darby. Liever wat meer spanning? Vanaf dinsdag 15 september kan je de nieuwe HBO-reeks 'The Third Day' bingen, waarin Jude Law terecht komt op een mysterieus, geïsoleerd eiland waar hij geconfronteerd wordt met zijn eigen verleden.

Er zal meteen een grote catalogus beschikbaar zijn met internationale titels van o.a. HBO zoals 'The Sopranos', 'Game of Thrones', 'Sex and the City' en 'Big Little Lies' maar ook met lokale fictie van DPG Media, SBS en VRT zoals ‘Safety First’, ‘Studio Tarara’, ‘De Luizenmoeder’, ‘Callboys’, ‘Gent West, 'Geub’, ‘Over Water’ en ‘FC De Kampioenen’.

Voor €11,95 per maand kunnen abonnees met vijf individuele profielen op vier schermen tegelijkertijd kijken. Bovendien is Streamz compatibel op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). Naast Streamz is er Streamz+ voor de cinefiele kijker: bovenop de content van Streamz komt hier een grote filmcatalogus bij van maar liefst 300 extra recente films verschijnen per jaar op het platform. Zo zullen in de loop van september onder andere kaskrakers als 'Jumanji: The Next Level', 'Harriet', '1917' en 'Les Misérables' te zien zijn. Streamz+ kost maandelijks €19,95. 

De nieuwe titels van Streamz kan je op onze premièrepagina's vinden. Dit overzicht wordt in de toekomst regelmatig aangevuld en aangepast. Foto's van de reeksen zijn te vinden op onze beeldenbank.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be