Streamz lanceert de trailer van 'Storm Lara' met Ella Leyers

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Streamz Original ‘Storm Lara’, vanaf 23 augustus 2021 op Streamz

lara_storm_showcard.jpg

In de trailer van de nieuwe spannende thriller zien we Lara (Ella Leyers) en Rafik (Wouter Hendrickx) die zich in de radiostudio klaarmaken om hun luisteraars door een stormachtige nacht te gidsen. Lara is een charismatische maar complexe vrouw, die nooit een blad voor de mond neemt. Een mysterieuze beller (Anemone Valcke) doet de gemoederen hoog oplaaien in de studio en Lara’s karakter zal op de proef gesteld worden. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.

De vierdelige dramareeks werd geregiseerd door Kadir Ferati Balci ('Cold Courage'), geproduceerd door Dries Phlypo en Stephen Vandingenen van A Private View en met een scenario van Daan Gielis ('La Holandesa'). In de serie speelt Ella Leyers haar eerste hoofdrol als radio DJ Lara, samen met Wouter Hendrickx (‘Cordon’), Anemone Valcke (‘De Bende van Jan de Lichte’) en Aïcha Cissé (‘Engel’). Andere bekende stemmen zijn van Wouter Bruneel, Gilles De Schrijver, Jennifer Heylen, Manou Kersting, Peter Gorissen, Steve Geerts en Dempsey Hendrickx.

In de trailer horen we 'Daydream', een cover van een van de grootste Belgische hits van Wallace Collection met een heel eigen insteek. De cover werd bedacht en uitgevoerd door Charlotte Caluwaerts en Reinhard Vanbergen, net als de andere muziek in de reeks. Er werd een selectie gemaakt van de originele muziek en delen van de score en die zal op 24 augustus uitgebracht worden onder de titel: 'Storm Lara Original soundtrack’.

Noot aan de redactie: op donderdag 12 augustus 2021 is er een persdag in Cartoons te Antwerpen. De persvisie van de reeks begint om 10u met aansluitend interviews met de hoofdcast. Gelieve onderstaande persmedewerkers te mailen voor interviewaanvragen.

Disclaimer: Voel jij je somber, angstig of depressief? Ben je bezorgd om iemand? Dan kan je terecht bij het nummer 1813 van Tele-Onthaal. Via hun website https://www.tele-onthaal.be kan je chatten, mailen of bellen met een vrijwilliger.

 
 

'Storm Lara' is een productie van Streamz en Dries Phlypo & Stephen Vandingenen voor A Private View in coproductie met Belga Productions en met steun van de Belgische Tax Shelter maatregel. De reeks zal vanaf 23 augustus 2021 beschikbaar zijn op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be