Streamz dompelt je onder in het wilde studentenleven met '2DEZIT'

De Streamz Original-reeks van Sputnik Media, de makers van 'wtFOCK', zal vanaf 29 september exclusief te zien zijn op Streamz

2de_zit_hzn_poster_streamz_original_SOCIAL.jpg

'2DEZIT' is een wilde rit door een onstuimige rivier van liefde en lust, parties en pijn, drank en drugs, vriendschap en verdriet, diepe gesprekken en dikke cursussen, loeiharde muziek en dito (emotionele) katers en het gevoel van eeuwige jeugd, of toch voor even. Op 29 september 2022 zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar en daarna zal er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnen.

In '2DEZIT' volgen we Lotte (18) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (18) pas verhuisd is in een chaotisch studentenkot. Lotte, niet langer de ster van de speelplaats van haar hometown, snakt gretig naar het turbulente studentenleven, maar beseft, aan het begin van dit parcours naar volwassenheid, amper hoe hard haar wereld door elkaar zal geschud worden.

Hun kotgenoten, openminded Noor, de cassante Niko, de wat naïeve, onzekere Cem en directe Amy nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

In '2DEZIT' zien we Ninalotte Roose ('Bittersweet Sixteen'), Nathan Bouts ('FOMO'), Ferre van den Broeck, Lauren De Bie, Jente D'Hose en Nidal van Rijn ('Wannabe's') in de hoofdrollen. Daarnaast spelen Noa Tambwe Kabati ('Nowhere'), Nestor Balfoort, Waiel Boutour, Hanna Mensink ('Déjà Vu'), Maïmouna Badjie ('Panna'), ​ Thomas Van Achteren en Arend Pinoy ('Chaussée d'Amour') ook rollen in de de reeks. De reeks werd geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa') en Henry Disotuar in een regie van Anthony Schatteman ('Panna') en Niels Sabbe ('Meisjes').

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media en zal vanaf 29 september 2022 met twee afleveringen starten en dan zal er wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd worden. Gelieve onderstaande perscontacten te bereiken voor screeners en interviewaanvragen.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz
 
 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be