Streamz bevestigt tweede seizoen van '2DEZIT'

Het eerste seizoen van de jongerenreeks is nu volledig te bekijken op Streamz

2DEZIT_EP8_STILL9.jpg

Sinds vorige donderdag is het volledige seizoen van '2DEZIT' te zien op Streamz en kondigt het platform meteen een tweede seizoen aan. over het turbulente studentenleven van 6 jongeren.

Sinds de release van de reeks op 29 september stond '2DEZIT' wekelijks op nummer 1 als best bekeken reeks op Streamz. Daarmee overtrof het zelfs het internationaal gelauwerde 'House of the Dragon'. Niet verwonderlijk dus dat Streamz al meteen na het eerste seizoen een vervolg aankondigt. Ook productiehuis Sputnik Media ​ is enthousiast om het verhaal van Lotte, Lucas en hun vrienden verder te zetten:

"We zijn erg blij dat '2DEZIT' zo gesmaakt werd door de kijker. Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is. Dat de reeks een vervolg krijgt, is dan ook een mooie erkenning voor het hele Sputnik-team, van scenaristen tot cast en crew die er met hart en ziel aan gewerkt hebben." aldus producenten Rutger Beckers en Kris Gaens van Sputnik Media.

In '2DEZIT' volgen we Lotte (Ninalotte Roose) een stijlvolle, charmante nieuwkomer aan de unief, die met haar high school sweetheart Lucas (Nathan Bouts) pas verhuisd is naar een chaotisch studentenkot. Hun kotgenoten, openminded Noor (Jente D'Hose), de cassante Niko (Ferre van den Broeck), de wat naïeve, onzekere Cem (Nidal van Rijn) en directe Amy (Lauren De Bie) nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Lotte en Lucas botsen al snel op andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

De reeks werd geschreven door Bram Renders ('wtFOCK', 'Patser'), Julie Bovendaerde ('Lisa') en Henry Disotuar in een regie van Anthony Schatteman ('Panna') en Niels Sabbe ('Meisjes').

'2DEZIT' is een productie van Streamz en Sputnik Media, het volledige eerste seizoen is nu te zien op Streamz.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

  

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be