Streamz & TAGMAG pakken uit met seizoen 3 van 'Tagmansion'

Vanaf 7 april zijn tien gloednieuwe afleveringen beschikbaar op Streamz en Streamz+

8. TAGMANSION 1.jpg

In het derde seizoen van 'Tagmansion' volgen we vier bevriende duo's die een week samenwonen aan de kust van de Côte d'Azur in Frankrijk. Tijdens hun verblijf in Saint-Tropez krijgen ze dagelijks opdrachten van 'Tagmansion' host Jamie-Lee Six. Zo verdienen de deelnemers geld voor hun feestavonden. De opdrachten van Jamie-Lee bestaan uit exotische themafeestjes in het huis tot flinke porties ochtendgymnastiek en wilde boottochten op de Franse Rivièra (inclusief de bijhorende katers).

Streamz biedt exclusief de previews van TAGMAG-reeksen aan zoals de vorige 'Tagmansion' seizoenen maar ook 'Bootcamp' waar zes duo's strijden om de beker, en 'Student Confessions' waar (bekende) gasten over de vloer komen en hun hart luchten over gênante gebeurtenissen uit hun studententijd.

'Tagmansion' is een productie van TAGMAG en is vanaf 7 april te zien op Streamz en Streamz+.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be