Skip to Content
Streamz & TAGMAG pakken uit met seizoen 2 van Bootcamp

Streamz & TAGMAG pakken uit met seizoen 2 van Bootcamp

Vanaf 15 oktober strijden twaalf sportieve duo's om de beker op Streamz, bekijk hier de eerste beelden

TAGMAG selecteerde twaalf nieuwe sportieve duo’s, elk top in hun sport, die gedurende tien afleveringen strijden om de beker. Ze worden aan stevige challenges onderworpen. Zowel fysiek als psychologisch worden de deelnemers zwaar op de proef gesteld. Af en toe lopen de emoties dan ook hoog op. Maar de duo’s gaan stuk voor stuk tot het uiterste om zich te kronen tot winnaar van Bootcamp.

Jaël Ost is opnieuw host van de show en doet dat dit seizoen samen met Fabian Feyaerts. Zij loodsen de duo's samen door de bikkelharde challenges. In de eerste afleveringen stellen de deelnemers al meteen op de proef, bij aankomst komen ze te weten dat ze meteen aan een zware triatlon kunnen beginnen. En dit is nog maar een voorproefje, want met 6 extra duo's en nog spectaculairdere proeven belooft het een stevig seizoen te worden.

Streamz biedt exclusief de previews van TAGMAG-reeksen aan zoals het vorige seizoen van Bootcamp, maar ook 'Curious' waarin Maximiliaan Verheyen taboes doorbreekt, 'Jamie's Job Hunt' en 'Student Confessions' waar (bekende) gasten over de vloer komen en hun hart luchten over gênante gebeurtenissen uit hun studententijd.

'Bootcamp' is een productie van TAGMAG en is vanaf 15 oktober te zien op Streamz en Streamz+.

Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency

 

 

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde