Streamz & Streamz+ highlights september 2021

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+

zi39t3pmwdoa-full.jpg

Billions S5 (5 alf)
Vanaf 6 septemer 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering)

Paul Giamatti en Damian Lewis zijn terug als Chuck Rhoades en Bobby Axelrod in de overige afleveringen van het vijfde seizoen van Billions. De opnames van de reeks werden vorig jaar stopgezet door de coronacrisis, maar konden recent hervat worden. De hoofdpersonages moeten alles op alles zetten in hun strijd tegen miljardair Mike Prince, die heel ver wil gaan om de top te bereiken. 

Synopsis: US attorney Rhoades opent de jacht op de criminele en hebzuchtige hedgefundmanager Bobby Axelrod. Er ontstaat een ongezien kat-en-muisspel waarin ze elkaar steeds te slim af zijn. In seizoen 5 worden de vijandigheden tussen Bobby en Chuck nieuw leven ingeblazen terwijl er ook nieuwe tegenstanders opduiken. 

Regenboog (9 afl)
Vanaf 8 september 2021 (boxset - volledige reeks) ​

Een eigenzinnige reconstructie van de Wereldkampioenschappen wielrennen die ooit in België georganiseerd zijn. Van het allereerste op Belgische bodem in Luik in 1930 tot het laatste in Zolder in 2002. Een productie van Lonely Alien gemaakt door Ludwig Bollaerts.

Synopsis: In 3 thema’s, met telkens 3 afleveringen, fietsen we niet-chronologisch doorheen de geschiedenis van de WK’s in België. Van “Campionissimi” over “Onverwachte winnaars tot “Belgische winnaars op Belgische bodem”.

Prodigal Son S2 (13 afl)
Vanaf 12 september 2021 (boxset - volledige reeks)

Moord zit nog steeds in de familie in het tweede seizoen van de prettig gestoorde misdaadreeks Prodigal Son. Tom Payne en Michael Sheen vormen nog steeds de voornaamste gezichten van de serie, maar seizoen 2 verwelkomt ook topactrice Catherine Zeta-Jones. De Oscarwinnares vervoegt de cast als een dokter in een psychiatrische instelling. Seizoen 2 is wel het laatste seizoen van de reeks, want een derde kreeg geen groen licht.

Synopsis: Malcolm Bright is een geniale criminele psycholoog die door de NYPD wordt ingeschakeld om misdaden op te lossen. In het tweede seizoen ligt Brights leven in duigen na de schokkende acties van zijn zus. Hij moet voor haar zorgen en zijn moeder beschermen om te voorkomen dat de familie uit elkaar valt. 

Scenes from a Marriage (5 afl) ​
Vanaf 13 september 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering)

Oscar Isaac en Jessica Chastain ontbinden hun acteerduivels in een moderne tv-remake van de gelijknamige film van de iconische Zweedse regisseur Ingmar Bergman uit 1973. Beide acteurs spelen een getrouwd koppel dat uit elkaar spat in een verhaal boordevol liefde, haat, verwijten en verlangen. Scenes From a Marriage is een rauw 5-delig relatiedrama dat ook werd geselecteerd voor het Filmfestival van Venetië.

Synopsis: Mira en Jonathan zijn een modern getrouwd koppel. Ze doorploeteren de obstakels van hun huwelijk, de liefde en de pijn die gepaard gaat met de passie die tussen hen vervaagt. Een intense breuk dringt zich op.

Britannia S3 (8 afl)
Vanaf 22 september 2021 (boxset - volledige reeks)

Keer terug naar een wereld boordevol Keltische stammen, mysterieuze druïdes en meedogenloze Romeinen. In het derde seizoen van de historische reeks met een hoek af van de Britse zender Sky probeert een jong meisje samen met enkele zonderlingen een rebellie te starten. Bekendste kop in dit seizoen: The Walking Dead-acteur David Morrisey. 

Synopsis: Het jaar 43 na Christus. De Romeinen staan terug op het Britse eiland om het te veroveren, maar dan moeten ze eerst voorbij de Kelten geraken. 

Unseen (8 alf)
Vanaf 22 september 2021 (boxset - volledige reeks)

Franstalige reeks in eenIn een regie van Geoffrey Enthoven ('Hasta La Vista'). Gedurende tien dagen worden enkele mensen plots onzichtbaar. Sommige gebruiken het in hun voordel, anderen zonderen zich af met hun bijzondere gave. Maar allemaal zullen ze morele keuzes moeten maken.

Synopsis: Heb je je ooit ingebeeld dat op een dag plotseling de toppen van je vingers onzichtbaar worden? Gehallucineerd, geloof je het niet. Echter evolueert het langzaam ​ maar zeker. Beetje bij beetje woon je je eigen verdwijning bij: onzichtbaar maar altijd aanwezig.

Doom Patrol S3 (10 afl)
Vanaf 24 september 2021 (stacking - wekelijks nieuwe aflevering) ​

Het tweede seizoen van 'Doom Patrol' wist opnieuw een flinke dosis entertainment te leveren aan zijn vaste fans. Het seizoen eindigde met een nagelbijter van een cliffhanger waarbij we de jonge Dorothy Spinner het zagen opnemen tegen schurk The Candlemaker. Nu zijn ze terug voor een derde seizoen voor spannende avonturen van het superkrachtige team van outcasts. ​

Synopsis: The Doom Patrol bestaat uit een resem excentrieke figuren die door enkele verschrikkelijke incidenten over superkrachten beschikken. Samen onderzoeken ze bijzondere fenomenen en beschermen ze de aarde.

La Brea
Vanaf 29 september 2021 (stacking - wekelijks nieuwe aflevering) 

The Walking Dead meets Jurassic Park? Zo zou je deze reeks over mensen die moeten overleven in een prehistorische omgeving eventueel kunnen beschrijven. Je kan je dus onder andere verwachten aan veel special effects. De reeks werd grotendeels opgenomen in het Australische Victoria en is de duurste serie die daar werd gedraaid sinds de HBO-serie The Pacific. 

Synopsis: Op een dag verschijnt er plots een gigantisch zinkgat in Los Angeles. Een familie wordt van elkaar gescheiden en moet een manier vinden om terug bij elkaar te komen. Kunnen ze overleven in de prehistorische wereld die door het gat is geopend? 

 
 

Brothers by Blood 
Vanaf 15 september 2021 op Streamz+

Matthias Schoenaerts die ernstig en bezorgd kijkt in een Amerikaans misdaaddrama? Wees maar zeker! De Belgische acteur schittert in de film naast The Suicide Squad-ster Joel Kinnaman. De beide mannen spelen personages die zich bevinden in een wereld van misdaad en geweld. De film is gebaseerd op het boek ‘Brotherly Love’ uit 1991. 

Synopsis: Een jonge Peter kijkt hulpeloos toe hoe zijn zusje wordt aangereden door een auto, die gelinkt wordt aan de Italiaanse maffia. Ook zijn familie blijft geschokt achter. 30 jaar later wordt Peter nog steeds door deze tragische gebeurtenis achtervolgd.

Monster Hunter
Vanaf 15 september 2021 op Streamz+

De recentste spektakelfilm van Paul W. S. Anderson, die zich al een tijdje specialiseert in actievolle B-films. Resident Evil-gezicht Milla Jovovich mag haar coole zelve nog eens zijn als een luitenant die het moet opnemen tegen gigantische beesten met bijzondere krachten. Ook onderdeel van de cast: Tony Jaa en Ron Perlman. 

Synopsis: Naast onze wereld is er een andere: een wereld van gevaarlijke en krachtige monsters, die hun domein met dodelijke wreedheid beheersen. Luitenant Artemis gaat de strijd aan met de grote gedrochten. 

Jungleland
Vanaf 22 september 2021 op Streamz+

'Jungleland' gaat over een ruwe straatvechter (Jack O'Connell) en zijn broer (Charlie Hunnam), die samen door het land moeten reizen voor een laatste gevecht. Wanneer ze een onverwachte medereiziger (Jessica Barden) ontmoeten, blijkt dat de band tussen de broers niet zo sterk is als dat hij lijkt.

Synopsis: Stanley is de broer en manager van bokser Lion. Na een zwaar verlies in de boksring zitten beide heren in grote schulden. Wanneer zich een kans voordoet om de grote som geld terug te verdienen, aarzelen Stanley en Lion dan ook niet. 

Knives Out
Vanaf 29 september 2021 op Streamz+

Een heerlijke whodunnit van Rian Johnson, de regisseur van Star Wars: The Last Jedi. De cast van deze film doet je gewoonweg duizelen: Daniel Craig, Chris Evans, Jamie Lee Curtis, Ana de Armas, Michael Shannon, Don Johnson, Christopher Plummer en Toni Collette. De film kreeg een Oscarnominatie voor het scenario van Johnson en momenteel zijn er ook twee sequels gepland. 

Synopsis: Schrijver Harlan Thrombey wordt dood aangetroffen in zijn huis, vlak na zijn 85e verjaardag. Detective Benoit Blanc wordt ingeschakeld om het mysterie op te lossen, wat een behoorlijke opgave blijkt. 

The Killing of Two Young Lovers
Vanaf 29 september 2021 op Streamz+

Een verrassend, spannend drama over wat liefde eigenlijk is. Acteurs Clayne Crawford (David) en Sepideh Moafi (Nikki) zijn fantastisch als twee geliefden tijdens een proefscheiding, om het huwelijk te redden dat ze tot nu toe als vanzelfsprekend hebben beschouwd. David stemt in met Nikki’s wensen, omdat hij denkt dat het de enige manier is om hun gezin met vier kinderen samen te houden. Die hoop vervliegt als Nikki een nieuwe vriend lijkt te hebben.

Synopsis: David en zijn vrouw Nikki maken een moeilijke periode door. Ze geven elkaar de tijd en ruimte om na te denken over hun relatie en leven.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be