Streamz & Streamz+ highlights oktober 2021

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+

key-art_0.jpg

Succession - Seizoen 3 ​
Vanaf 18 oktober 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering) 

'Succession' won vorig jaar een Golden Globe én een Emmy award voor beste dramaserie en gaat over de rijke zakenfamilie Roy, die bestaat uit Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen. Samen beheren ze een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan Roy wordt aan het einde van seizoen 2 in een hinderlaag gelokt door zijn opstandige zoon Kendall (Emmy-winnaar Jeremy Strong) en zal aan begin van seizoen 3 in een gevaarlijke positie starten. Terwijl ze worstelen om familiale, politieke en financiële allianties te sluiten, lopen de spanningen op naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt uit te lopen op een burgeroorlog binnen het gezin. De cast van de serie wordt dit seizoen aangevuld met Alexander Skarsgård ('Big Little Lies') en Adrien Brody ('The Pianist').

Synopsis: Een drama over een dysfunctionele mediadynastie in de 21e eeuw.

'OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid'
Vanaf 4 oktober 2021 (boxset - volledig seizoen beschikbaar)

In deze vierdelige documentairereeks wordt het socialmediaplatform OnlyFans onder de loep genomen. Overal ter wereld, en dus ook in Vlaanderen, proberen mensen munt te slaan uit het posten van content. Wat begon als een platform waar artiesten exclusieve content tegen betaling konden aanbieden aan hun fans, groeide in enkele jaren uit tot een plaats waar influencers en realitysterren zich tegen betaling letterlijk bloot geven aan hun fans. Er wordt ingezoomd op 10 Vlaamse creators waaronder Jamecia Baker (‘Ex on the beach’), Megan Desaever (‘Temptation Island’), porno producente Elise Van Vlaanderen, Yana Daems ('Temptation Island'), het koppel Jolynn & Jason, model en studente Zoë, fulltime OnlyFans creator Lina Roselina, Riley Ede en kapper Fabio Godi.

We're Here - Seizoen 2
Vanaf 12 oktober 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering) ​

In We’re Here trekken Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara en Shangela Laquifa Wadley naar kleine, slaperige Amerikaanse stadjes om inwoners te introduceren to een eenmalige drag queen-opvoering. Ze nemen de bewoners van de steden onder hun vleugels en tonen hen the drag way of life. Zo helpen ze hen zichzelf uit te drukken op manieren die ze nooit voor mogelijk hielden. De reeks is een viering van liefde en trots zijn op jezelf en in dit nieuwe seizoen gaan de drie drag queens opnieuw op zoek naar wie zijn hart ervoor wilt openzetten.

Synopsis: Bob the Drag Queen, Eureka O'Hara en Shangela Laquifa Wadley trekken naar kleine, slaperige Amerikaanse stadjes om inwoners te introduceren to een eenmalige drag queen-opvoering.

 
 

Bootcamp - Seizoen 2
Vanaf 15 oktober 2021 (boxset - volledig seizoen beschikbaar)

Nog op de planning staat een nieuw seizoen van de TAGMAG reeks ‘Bootcamp’ waarin twaalf nieuwe sportieve duo’s strijden om de beker. Gedurende tien afleveringen worden ze aan stevige challenges onderworpen. Zowel fysiek als psychologisch worden de deelnemers zwaar op de proef gesteld. Af en toe lopen de emoties dan ook hoog op. Maar de duo’s gaan stuk voor stuk tot het uiterste om zich te kronen tot winnaar van Bootcamp.

 
 

Insecure - Seizoen 5
Vanaf 25 oktober 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering)

Emmy-winnaar ‘Insecure’ van en met Issa Rae is aan zijn vijfde en finale seizoen toe. De reeks blijft onze favoriete personages volgen terwijl ze hun relaties, nieuw en oud, evalueren in een poging erachter te komen wie en wat met hen meereist naar de volgende fase in hun leven. ‘Insecure’ is een creatie van hoofdrolspeelster Issa Rae en Larry Wilmore die er hun hart en ziel in gestoken hebben wat resulteert in een scherpzinnige en hartverwarmende reeks over twee zwarte beste vriendinnen die - met wisselend succes - hun leven in goede banen proberen te leiden.

Synopsis: Twee vriendinnen uit Los Angeles proberen hun professionele en privélevens in goede banen te leiden.

Curb Your Enthusiasm - Seizoen 11
Vanaf 25 oktober 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering)

Larry David is terug - als Larry David - en strompelt nog steeds van de ene faux-pas in de andere in een geheel nieuw seizoen van de bekroonde, succesvolle komedieserie. ‘Curb’ draait rond de fictieve, vrolijk misantropische versie van David, terwijl een alomtegenwoordige camera de vaak banale wereld van deze publieke man volgt. De serie blijft bewijzen hoe triviale details van iemands dagelijks leven - een koude kop koffie, een bevlekt overhemd, een ontbrekende tandenborstel een hilarisch effect kunnen hebben. Om het verhaal spontaan te houden, is de serie opgenomen zonder script en krijgen de castleden scènecontouren en vaak geïmproviseerde regels.

Synopsis: Larry David is een neurotische tv-scenarist die zich dagelijks ergert aan alledaagse sociale gewoonten en gebruiken. Dankzij die ergernis belandt hij constant in ongemakkelijke en hilarische situaties.

 
 

Mijn Slechtste Beste Vriendin - Seizoen 2
Vanaf oktober 2021: exacte datum tbc (boxset - volledig seizoen beschikbaar)

Dit najaar is het eindelijk zover, dus hou je klaar voor kruiwagens, "haar dat niet beweegt", de liftschacht, veel komkommer, die van het weerbericht, een bonusvraag, het jaren tachtig-gezicht, de ‘burn-out’ deel twee, de therapeute, Josje maar niet die van K3, een begrafenis met veel te weinig kaarsen en eindelijk een David Hasselhoff: dat is seizoen 2 van MSBV! De zes vriendinnen, gespeeld door Eva Van der Gucht, Maaike Cafmeyer, Ella-June Henrard, Clara Cleymans, Kim Hertogs en Charlotte-Anne Bongaerts, zullen de kijker weer meenemen in hun komische drama’s, (niet zo) goed bewaarde geheimen en hilarische misverstanden. Can we get an “applaus & wave”? 

Synopsis: Sally, Michelle, Molly, Nikki, Helena en Zita: één voor één vrouwen in de fleur van hun slijtage. Wat ze gemeen hebben: een werkvloer, een resem wankele relatietheorieën, te veel slecht bewaakte geheimen en occasioneel een man.

 
 
 
 

Blindfire (film)
Vanaf 13 oktober 2021 op Streamz+

Politie-agenten die overmatig geweld gebruiken en zelfs mensen doden, blijft de actualiteit in de VS en daarbuiten beheersen. 'Blindfire' springt op die problematiek met een pakkend verhaal over politiegeweld, racisme en de verwoestende gevolgen van die twee dingen. Dat via een cast die wordt aangevoerd door Brian Geraghty, Sharon Leal en Bethany Joy Lenz.

Synopsis: Een politieagent reageert op een gewelddadige gijzeling. Hierbij vermoordt hij de Afro-Amerikaanse verdachte. Later verneemt hij dat de verdachte onschuldig was. Hij denkt echter dat dit een opgezet plan was en wordt geconfronteerd met de gevolgen.

French Exit (film)
Vanaf 13 oktober 2021 op Streamz+

Altijd een feest om Michelle Pfeiffer ('Scarface') nog eens aan het werk te zien. In het komische drama 'French Exit' haalt ze nog eens alles uit de kast voor een innemende acteerprestatie. Ze deelt het scherm met het jonge talent Lucas Hedges, die je recent nog aan het werk kon zien naast Meryl Streep in Steven Soderberghs 'Let Them All Talk'. De film is gebaseerd op een boek van Patrick DeWitt, die ook het scenario van deze film schreef.

Synopsis: Een rijke socialité uit Manhattan die leeft op het weinige dat er nog over is van haar erfenis verhuist naar een klein appartement in Parijs met haar zon en kat.

Little Fish (film)
Vanaf 13 oktober 2021 op Streamz+

Olivia Cooke ('Sound of Metal') en Jack O'Connell ('Jungleland') behoren met gemak tot de beste acteurs van hun generatie. Samen zorgen ze voor vuurwerk in 'Little Fish' als een verliefd koppel dat er alles aan probeert te doen om elkaar niet te verliezen. Een hartverscheurende film van regisseur Chad Hartigan, die ook in de regiestoel zat voor de HBO-serie 'Room 104'.

Synopsis: Het pasgetrouwde stel Emma en Jude poogt hun relatie te beschermen wanneer ze zich in een dystopische wereld bevindt. Een virus verspreidt zich razendsnel over de planeet en veroorzaakt geheugenverlies bij de slachtoffers.

Vanquish (film)
Vanaf 13 oktober 2021 op Streamz+

De Amerikaanse Ruby Rose profileert zich steeds meer als een actiester waar je rekening moet mee houden. Zo was ze eerder al te zien in 'John Wick 2' en het eerste seizoen van 'Batwoman'. In Vanquish laat ze opnieuw zien wat ze in huis heeft en knalt ze erop los in een uit de kluiten gewassen actiethriller. Doen er nog bekende namen mee in de prent? Ja hoor, want ook Morgan Freeman prijkt op de affiche.

Synopsis: Damon is een gepensioneerde politiecommissaris die verzorgd wordt door Victoria. Op een dag ontvoert hij haar dochter om haar te chanteren. Hij dwingt Victoria hem te helpen grote schoonmaak te houden binnen het korps door zijn corrupte collega's erbij te lappen.

Held (film)
Vanaf 31 oktober 2021 op Streamz+

Jill Awbrey en Bart Johnson spelen een koppel die in een persvers en angstaanjagend spel terechtkomen tijdens een ontspannend uitje. Een thriller die doet denken aan de betere elementen van Saw, Panic Room en Funny Games.

Synopsis: Het wankele huwelijk van een echtpaar wordt op de proef gesteld wanneer ze worden gegijzeld in een afgelegen vakantiewoning. Slechts een anonieme stem beveelt elke beweging die ze maken en dreigt ernstige schade te berokkenen als ze niet gehoorzamen.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be