Skip to Content
Streamz & Streamz+ highlights november 2021

Streamz & Streamz+ highlights november 2021

Streamz & Streamz+ highlights november 2021

The Window
Vanaf 3 november 2021

'The Window' speelt zich af in de wereld van het profvoetbal. De serie volgt een ensemblecast van spelers, agenten, clubeigenaren, beheerders en journalisten, en verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel. Jordan Burdett (Samuel Jordan) is een volgzaam 17-jarig voetbaltalent dat door elke Europese club begeerd wordt. Lynn Van Royen ('Beau Séjour' en 'De Twaalf') speelt een belangrijke rol in de reeks, waarvan de laatste twee afleveringen worden geregisseerd door de Vlaming Pieter van Hees ('Generation B'). Verder zien we ook Louis Talpe, Jenne Decleir, Barbara Sarafian en Ella Leyers met bijrollen in de reeks. Deze Engelstalige serie is een productie van Boogie Entertainment en ZDF Enterprises, in co-productie met Fuiji Television network, Velvet en Streamz.

Synopsis: Jordan Burdett is een jonge voetbalbelofte die op de wishlist staat van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent.

Story image

Head of the Class
Vanaf 5 november 2021

Deze reboot van de gelijknamige populaire komedieserie uit de jaren ’80 draait om een groep over presterende middelbare scholieren die hun grootste uitdaging aangaan: een leraar die wilt dat ze minder focussen op cijfers en meer op het opdoen van levenservaring. Docente Alicia Adams wordt vertolkt door Isabelle Gomez en de cast wordt verder aangevuld met onder andere Katie Beth Hall, Christa Miller (‘Cougar Town’), Jorge Diaz, Jolie Hoang-Rappaport (‘Watchmen’), Gavin Lewis, Dior Goodjohn (‘Glee’), Brandon Severs (‘Diary of a Future President’) en nieuwkomer Adrian Matthew Escalona. De reeks is van de hand van Bill Lawrence (‘Scrubs’), Amy Pocha en Seth Cohen (‘American Vandal’).

Synopsis: Een groep studenten voor wie alles in het teken staat van goede punten halen krijgen een bijzondere opdracht van hun leerkracht: minder focussen op de schoolboeken en meer op het leven.

Story image

Dexter: New Blood
Vanaf 8 november 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering) 

Van 2006 tot 2013 was Dexter een razend populaire reeks waarin Michael C. Hall ('Six Feet Under') het mooie weer maakte als Dexter Morgan, een seriemoordenaar die toevallig ook voor de politie van Miami werkt. Acht jaar na de laatste aflevering keert Dexter terug in 'Dexter: New Blood'. De koele maar ook knuffelbare killer leeft nu ondergedoken in een klein stadje in New York. Hij is er gelukkig, maar zijn bloedlust en zijn verleden achtervolgen hem nog steeds. Jennifer Carter is alvast terug als Dexters zus Debra en ook John Lithgow is terug van de partij als de illustere Arthur Mitchell.

Synopsis: Dexter Morgan leeft al tien jaar onder de radar. Hij heeft een leven opgebouwd in een slaperig en besneeuwd Amerikaans stadje. Maar zijn lust voor bloed is nog lang niet gestild.

Story image

Intelligence
Vanaf 17 november 2021

Fan van David Schwimmer, beter bekend als Ross uit 'Friends'? Dan kan je hem in november aan het werk zien in de kersverse comedyreeks 'Intelligence'. Daarin speelt de Amerikaan een NSA-agent die naar Groot-Brittannië trekt om er een nieuwe cyberdivisie op te starten samen met een bijzondere computeranalist. Die laatste wordt in de reeks gespeeld door Nick Mohammed, die de afgelopen twee jaar populair werd dankzij zijn rol in de serie 'Ted Lasso'. Mohammed is ook verantwoordelijk voor het scenario. Een multitalent dus.

Synopsis: Een NSA-agent slaat de handen in elkaar met een data-analist om computercriminaiteit aan te pakken in het VK.

The Sex Lives of College Girls
Vanaf 19 november 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering) 

De nieuwe reeks van actrice, scenarioschrijfster en producente Mindy Kaling ('The Office') volgt vier kamergenoten op Essex College, een prestigieuze universiteit in New England. Ze navigeren allemaal hun complex leven door liefde, seks, familie en vriendschappen. De komedieserie introduceert een aantal nieuwkomers: Pauline Chalamet (zus van Timothée) speelt de slimme maar asociale Kimberly, Amrit Kaur is de extraverte Bela, Reneé Rapp vertolkt de verwende Leighton en Alyah Chanelle Scott is de tomboy van de vier "roomies".

Synopsis: Drie 18-jarige meisjes staan voor de beste jaren uit hun leven. Ze ontdekken hun seksualiteit, worstelen met hun hormonen en proberen hun weg te vinden in het vaak hectische schoolleven.

How to with John Wilson - Seizoen 2
Vanaf 27 november 2021 (stacking - wekelijks een nieuwe aflevering) 

De eigenzinnige documentairemaker en New Yorker John Wilson is terug met een kersverse verzameling reportages met een hoek af. Aan de formule van 'How to With John Wilson' is niets veranderd: hij belicht nog steeds simpele topics, werpt een blik op de levens van zijn mede-New Yorkers en laat het niet na om zijn bijzondere meningen mee te geven. Kijkplezier verzekerd voor de liefhebbers van het bijzondere en het onverwachte.

Synopsis: Een angstige New Yorker probeert alledaags advies te geven terwijl hij worstelt met zijn eigen persoonlijke problemen.

Story image

Gossip Girl - Seizoen 1, deel 2
Vanaf november 2021

Deel 2 van het eerste seizoen van deze serie-reboot. Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van ‘Gossip Girl’ onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en toont hoe sociale media en New York veranderd zijn doorheen de jaren. De iconische serie werd oorspronkelijk uitgezonden tussen 2007 en 2012. Deze herfst ontdek je hoe het verder gaat met Julien, Zoya en hun kompanen. XOXO

Synopsis: Een nieuwe generatie New Yorkse tieners is in de ban van roddels. De levens van enkele rijke studenten worden overhoop gehaald wanneer er roddels over hen worden verspreid via het sociale platform Gossip Girl.

Story image
Story image

Possessor
Vanaf 3 november 2021

Doet de naam van regisseur Brandon Cronenberg je aan iemand anders denken? Dat kan, want de filmmaker is namelijk de zoon van de legendarische cineast David Cronenberg. Met 'Possessor' treedt Brandon in de voetsporen van papalief. De horrorfilm valt namelijk op door een gezonde dosis body horror, waar Brandons vader in de jaren 80 zijn handelsmerk van maakte. De cast van deze prent over een mysterieuze organisatie die het lichaam van andere mensen kan overnemen, is alvast niet van de poes. De hoofdrol is voor Andrea Riseborough. Ze wordt bijgestaan door Christopher Abbott en Jennifer Jason Leigh.

Synopsis: Tasya is een agent van een geheim, technologisch geavanceerd en vooral illegaal bureau, dat prominente doelwitten elimineert tegen hoge betaling. Ze gebruiken hiervoor een technologie die de agenten in staat stelt hersenen en lichaam van een ander over te nemen en deze persoon de moord te laten plegen.

Anna
Vanaf 3 november 2021

Regisseur Luc Besson heeft een talent voor excentrieke actieknallers. Anna is zijn recentste worp, waarin hij Sasha Luss inschakelt als knappe deerne die ook dienst doet als koelbloedige huurmoordenaar en spion. Ze knalt en knokt erop los in een film die ook wordt bevolkt door Helen Mirren, Cillian Murphy ('A Quiet Place Part 2') en Luke Evans ('No One Lives').

Synopsis: De Russische Anna is werkzaam als verkoopster. Tot ze internationaal doorbreekt en het helemaal maakt als mode-icoon. Achter haar mooie uiterlijk huist evenwel een duister geheim.

Story image

The Kill Team
Vanaf 3 november 2021

The Kill Team is een fictieve verfilming van de Maywand District Murders, waarbij een groepje Amerikaanse soldaten tussen 2009 en 2010 enkele Afghaanse burgers vermoordde. De film volgt een jonge soldaat die niet akkoord is met de acties van zijn meerdere, die in dit verhaal wordt vertolkt door Alexander Skarsgård ('Succession', 'Big Little Lies'). Wat volgt is een intens drama over botsende morele kompassen in een explosieve oorlogssituatie.

Synopsis: Andrew Briggman is een jonge soldaat die tijdens de Amerikaanse invasie van Afghanistan zijn intrede maakt in een peloton dat wordt geleid door de sadistische leider sergeant Deeks.

Pimp
Vanaf 17 november 2021

Keke Palmer laat zien dat ze een hoofdrol kan dragen in een rauw, grof en realistisch drama over het Amerikaanse straatleven. 'Pimp' vermijdt geen taboes en belicht zonder schroom het leven van een jonge, vrouwelijke pooier die iets probeert te maken van haar leven. Maar een simpele opdracht is dat niet.

Synopsis: Wednesday is een vrouwelijke pooier die met problemen kampt en koortsachtig op zoek is naar een beter leven. Ze groeide op en leerde de regels van het spel van haar vader.

Tales from the Hood 3
Vanaf 24 november 2021

Een makelaar die een appartement platbrandt om de inwoners weg te jagen, een feestje dat wordt beëindigd door een gewelddadige moordenaar, een zangeres die haar baas wil vermoorden en een dief die met een vloek te maken krijgt, dat zijn de vier huiveringwekkende verhalen die de revue passeren in deze griezelige anthologie. Dit is het derde deel in de 'Tales From the Hood', die werd opgestart in 1995.

Synopsis: Een horror omnibusfilm met vier verhalen. In het eerste verhaal wil een hebberige vastgoedontwikkelaar een gezin uit hun woning hebben. Om dit voor elkaar te krijgen schakelt hij de hulp in van een pyromaan.

Bombshell
Vanaf 29 november 2021

'Bombshell' is het waargebeurde verhaal van enkele vrouwen die Fox News-baas Roger Ailes ontmaskerden als een seksueel roofdier. De vrouwen die hem aan de schandpaal timmerden worden in de film vertolkt door Nicole Kidman, Charlize Theron en Margot Robbie. Die laatste twee ontvingen allebei een Oscarnominatie voor hun vertolking. De film won uiteindelijk een beeldje voor de haartooi en de make-up.

Synopsis: Drie vrouwen die bij Fox News werken zijn de handtastelijkheden en het seksisme bij de nieuwszender beu en gaan de strijd aan met zenderhoofd Roger Ailes.

Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde