Streamz & Streamz+ highlights november 2020

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+.

06_14_IHS_S01.jpg
 
 

Dimitri Vegas & Like Mike

Vanaf begin november doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Dimitri Vegas & Like Mike zijn in enkele jaren tijd uitgegroeid tot het belangrijkste culturele exportproduct van ons land. De impact die de twee jongens uit Willebroek intussen hebben op de wereldwijde muziekscene is nauwelijks nog in woorden te vatten. Eric Goens (‘Het Huis’ en ‘Niveau 4’) volgde in deze docureeks het DJ duo een jaar lang wereldwijd, van Azië over Amerika tot het Midden-Oosten. Het lijkt een sprookje, en dat is het ook, maar tegelijk is het een zware beproeving: de wear & tear op het lichaam en de voortdurende uithuizigheid, ver weg van familie en vrienden.

Synopsis

Eric Goens volgde DJ-duo Dimitri Vegas & Like Mike meer dan een jaar. Tijdens de uitreiking in de Amsterdam Arena, waar ze in oktober tot beste dj's ter wereld werden uitgeroepen, en vergezelde hen daarna tijdens hun haast eindeloze road trip.

Trailer

 

I Hate Suzie S1

Vanaf 1 november doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Voormalig kindsterretje speelt voormalig kindsterretje. Billie Piper ken je misschien nog als tienersensatie die eind jaren 90 de charts domineerde. Daarna scoorde ze opgemerkte rollen in ‘Secret Diary of a Call Girl’, ‘Doctor Who’, ‘Penny Dreadfull’. In ‘I Hate Suzie’ lijkt de achtergrond van Pipers personage, Suzie Pickles, haast een kopie van haar eigen leven. Alleen krijgt dat meteen een nachtmerrie-achtige wending. Haar gsm wordt gestolen en laat daar nu net een aantal naaktbeelden opstaan. ‘I Hate Suzie’ is een zwarte komedie over vriendschap onder vrouwen, de tol van bekendheid en de onmogelijkheid van privacy. Het levert waarschijnlijk een van de beste series van het jaar op. 

Synopsis

Een beroemdheid haar leven staat volledig op de kop nadat haar telefoon werd gehackt en enkele uitdagende beelden publiekelijk gelekt werden. 

 Trailer

 

Vagrant Queen S1

Vanaf 7 november doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Scifi-fans, houd je vast aan de ringen van Saturnus, want er is weer een intergalactische topreeks gearriveerd waar jullie van zullen smullen. ‘Vagrant Queen’ volgt een jonge, voormalige koningin die het heelal afschuimt om uit de klauwen te blijven van een meute schurken die haar willen elimineren en ondertussen ook wilde avonturen beleeft. Kleurrijk entertainment boordevol actie, vreemde personages en verrassende werelden. Eentje waar je je geen seconde mee verveelt.

Synopsis

Ooit was ze een jonge koningin. Nu is Elida een verstoten wees die het helaal afschuimt om uit de klauwen te blijven van hogere machten die haar bloedlijn proberen uitroeien. ​ 

Trailer

 

 Industry S1

Vanaf 10 november, elke week een nieuwe aflevering in Streamz en Streamz+.

‘Industry’ is een interessante blik achter de schermen in de wereld van het internationale bankwezen, en dan specifiek in de levens van enkele ambitieuze twintigers. Zij proberen het te maken in de bikkelharde Londense financiële wereld, maar voelen gaandeweg de grenzen tussen carrière, vriendschap en liefde vervagen. Een nog zeer jonge en grotendeels onbekende cast vertolkt de rollen van de collega’s, terwijl Lena Dunham (‘Girls’) de regietouwtjes van de acht afleveringen in handen heeft.

Synopsis

Enkele jonge, pas afgestudeerde twintigers zetten alles op alles om een job te krijgen bij een Londense investeerdersbank. Ze worden helemaal opgeslorpt door een bedrijfscultuur van deals, seks, drugs en ego's. ​ 

Trailer

 

Peacemaker S1

Vanaf 12 november doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Niet te verwarren met de gelijknamige film met George Clooney. Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die door de VN gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. Naarmate de vredesgesprekken vorderen, moet ze in het reine komen met haar verleden, voor haar privéleven het hele vredesproces in gevaar brengt. Peacemaker is een meeslepende en zenuwslopende politieke thriller die inzicht geeft in de wereld van de vredesonderhandelaars, de internationale wapenhandel en hun diepgewortelde relaties met mensen met macht.

Synopsis

Ann-Mari Koistinen is een Finse vredesonderhandelaar die recent haar ontslag heeft ingediend als crisisadviseur van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Toch wordt ze door de VN gevraagd om een vredesproces in Turkije te leiden. 

Trailer

 

Student Confessions S1

Vanaf 12 november doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Deze 8-delige TAGMAG-reeks serveert de meest gênante bekentenissen van studenten. De verhalen die je te zien krijgt zijn ingezonden door de TAGMAG-kijkers of komen van enkele grote studenten confessionpages op Facebook. Ze worden verteld door Average Rob en Jamie-Lee Six en o.a. nagespeeld door een heleboel internet personalities zoals Nicolas Caeyers, Elodie Gabias, Sarah-Lynn Clerckx, Gerben Tuerlinckx… Elke aflevering haalt host Ender Scholtens er ook een bekende gast bij en worden zijn of haar studentenjaren besproken.

Synopsis

Deze 8-delige TAGMAG-reeks serveert de meest gênante bekentenissen van studenten. De verhalen die je te zien krijgt zijn ingezonden door de TAGMAG-kijkers of komen van enkele grote studenten confessionpages op Facebook. 

Trailer

Nog geen trailer

 

His Dark Materials S2

Vanaf 17 november, elke week een nieuwe aflevering in Streamz en Streamz+.

His Dark Materials is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Philip Pullman, waarin we in een alternatief universum kennis maken met de jonge Lyra Belacqua (Dafne Keen) en haar ‘daemon’ Pan. In het tweede seizoen van His Dark Materials baseert screenwriter Jack Thorne zich op het tweede boek van Pullman uit de trilogie: ‘The Subtle Knife’. Lyra zal verder onderzoek doen naar het geheimzinnige dust samen met haar nieuwe compagnon Will Parry (Amir Wilson) en haar vriend Lee Scoresby (Lin-Manuel Miranda, ‘Hamilton’ en ‘Mary Poppins Returns’).

Synopsis

In het tweede seizoen van His Dark Materials baseert screenwriter Jack Thorne zich op het tweede boek van Pullman uit de trilogie: ‘The Subtle Knife’. Lyra zal verder onderzoek doen naar het geheimzinnige dust samen met haar nieuwe compagnon Will Parry en haar vriend Lee Scoresby.

Trailer

 

Shadowplay

Vanaf 15 november, elke week twee nieuwe aflevering in Streamz en Streamz+.

Historisch misdaaddrama van de makers van ‘The Bridge’, met Taylor Kitsch (‘True Detective’, ‘Friday Night Lights’), Michael C. Hall (‘Dexter’) en Sebastian Koch (‘Das Leben Der Anderen’) in de hoofdrollen. Max McLaughlin is een agent uit Brooklyn die in de zomer van 1946 arriveert in Berlijn. In de chaos van het naoorlogse Berlijn moet hij een nieuwe politiemacht op de been brengen. Zijn missie bestaat er ook in om ‘Engelmacher’ Gladow, een soort Al Capone in het naoorlogse Berlijn, op te pakken. Maar Max is in Berlijn ook op zoek naar zijn broer Moritz, die verdacht wordt van een aantal gruwelijke wraakacties tegen de nazi’s.

Synopsis

Max McLaughlin is een Amerikaanse politieagent die in Berlijn arriveert. Zijn taak: een politiemacht opzetten die de orde in de stad kan handhaven.

Trailer

Nog geen trailer

 

 
 

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+.

 

A Beautiful Day in the Neighborhood

Vanaf 1 november doorlopend beschikbaar in Streamz+.

El Sympatico van Hollywood. Tom Hanks is een instituut in de Verenigde Staten. Een van de beste acteurs van zijn generatie en geliefd door … mja, iedereen. Geen beter acteur dus om een andere supergeliefde Amerikaanse tv-persoonlijkheid te spelen: Mister Rogers. Een nobele onbekende in België, maar een megaster in de VS als presentator van een jarenlang lopend kinderprogramma. In de film krijgt hij een cynische journalist van Esquire (gespeeld door Matthew Rhys, ‘Perry Mason’, ‘The Americans’) over de vloer die een artikel over hem moet schrijven. Het leverde Hanks alvast een zesde Oscarnominatie voor Beste Acteur op. 

Synopsis

De cynische journalist Lloyd Vogel krijgt de opdracht om een profiel te schrijven over de geliefde televisiepersoonlijkheid Fred Rogers. Hij aanvaardt deze opdracht met tegenzin.

 Trailer

 

Bloodshot

Vanaf 1 november doorlopend beschikbaar in Streamz+.

Vin Diesel is ‘furious’ in een nieuw superheldenverhaal. DC en Marvel hebben er misschien een concurrent bij. ‘Bloodshot’ moet de lanceerraket worden voor een nieuw superheldenuniversum, gebaseerd op de Valiant Comics. Niemand minder dan grommende kleerkast Vin Diesel mag zich weer eens helemaal uitleven in een brutale actiefilm warin hij gestalte geeft aan een dodelijke combinatie van vlees en technologie. Met vette knipoogjes naar ‘RoboCop’, excelleert Diesel in een opeenvolging van indrukwekkende gevechten, visuele spielerei en slo-mo razernij.

Synopsis

Beveiligingsbedrijf Rising Spirit Technologies weet met nanotechnologie een overleden soldaat, Ray Garrison genaamd, terug tot leven te wekken. De transfusie heeft van hem een moordmachine gemaakt die niet te stuiten is.

Trailer

 

Fantasy Island

Vanaf 18 november doorlopend beschikbaar in Streamz+.

Horrorhuis Blumhouse slaat weer toe! Dringend nood aan een leuke vakantie? Dan is ‘Fantasy Island’ misschien wel iets voor jou. Mr. Roarke laat de dromen van zijn gasten uitkomen in zijn tropische resort. Maar als de fantasieën uitmonden in angstaanjagende en gruwelijke nachtmerries, rest de vakantiegangers niets anders dan het raadsel van het eiland oplossen om er leven van af te komen. Met o.a. Portia Doubleday (‘Mr. Robot’) en Lucy Hale (‘Pretty Little Liars’). 

Synopsis

Vijf kersverse gasten komen naar Fantasy Island waar ze hun grootse fantasie kunnen beleven. Maar wanneer hun fantasie uitkomt, blijken er onvoorziene consequenties te zijn waardoor iedere droom ontaardt in een nachtmerrie.

Trailer

 

Little Women 

Vanaf 11 november doorlopend beschikbaar in Streamz+.

Must see van de maand! Greta Gerwig! Saoirse Ronan! Florence Pugh! Emma Watson! Laura Dern! Timothée Chalamet! Meryl Streep! Deze zoveelste verfilming van het wereldberoemde boek van Louisa May Alcott, over een stel vrijgevochten zussen met ambities, tovert 135 minuten lang een pareltje van een film op je scherm. Een kostuumdrama in zijn puurste vorm, bevolkt door de créme de la créme van jeudgig Hollywood, gemaakt door een van de meest veelbelovende regisseurs (Gerwig, ‘Lady Bird’) en bedolven onder de superlatieven én prijzen (7 Oscarnominaties, winnaar Oscar Beste Kostuums).

Synopsis

Amy, Meg, Jo en Beth March zijn vier vrolijke zussen. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. Jo ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.

Trailer

 

GALLERIJ

Meer foto's van recente series kan je vanaf nu ook vinden via de online beeldbank van Streamz: https://streamz-oona-agency.prezly.com/media

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be