Streamz & Streamz+ highlights december 2020

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+.

FEDERATION_REDLIGHT_1280x720px_DEF.jpg
 
 

Red Light

Vanaf 4 december, elke week een nieuwe aflevering in Streamz en Streamz+.

In 'Red Light' spelen Carice van Houten ('Game of Thrones'), Halina Reijn ('Instinct') en Maaike Neuville ('De Dag') drie vrouwen met heel verschillende achtergronden wiens levens vervlochten raken. Sylvia, een prostituee vertolkt door Carice, werkt in een bordeel met haar vriend en pooier, Esther, gespeeld door Halina, is een bekende sopraanzangeres uit een welgesteld milieu en Evi, vertolkt door Maaike, is een gedreven politieagente die een grote zaak probeert te combineren met haar gezinsleven. Ze komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Gaandeweg komen de absolute tegenpolen erachter hoezeer ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen.

Synopsis

Drie vrouwen komen terecht in de gevaarlijke en intrigerende wereld van mensensmokkel, prostitutie en uitbuiting in Antwerpen en Amsterdam. Gaandeweg komen de absolute tegenpolen erachter hoezeer ze elkaar nodig hebben om hun problemen op te lossen.

Trailer

 

D5R seizoen 8

Vanaf 18 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

De vrijheid van het studentenleven zorgt in ‘D5R’ voor spanningen bij Amber (Jamie-Lee Six), Kyra (Liandra Sadzo), Leyla (Angela Jakaj), Wout (Sander Provost) en Vincent (Thijs Antonneau): samenwonen met je lief, andere verwachtingen in een relatie, slechte schoolresultaten en flirtende uitwisselingsstudenten. Ze zoeken niet alleen hun persoonlijke grenzen op, maar tasten ook die van hun vriendschap af.

Synopsis

De vrijheid van het studentenleven zorgt in ‘D5R’ voor spanningen bij Amber, Kyra, Leyla, Wout en Vincent.

Trailer

 

The Minister

Vanaf 3 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Aan de macht, maar niet onder controle te houden. Ólafur Darri Ólafsson (‘Trapped’) speelt de hoofdrol in dit achtdelige politiek drama over een populaire premier met een bipolaire stoornis. Benedikt Ríkardsson is een politiek buitenbeentje. Hij noemt zich een gouderlijke IJslandse burger die niet geïnteresseerd is in macht. Maar net door zijn radicale politieke standpunten is het net in de positie dat het IJslandse volk hem plaatst. Wat ze niet weten is dat hij leidt aan een bipolaire stoornis. Ministers en medestanders proberen deze stoornis in hun voordeel te gebruiken. Maar daarmee brengen ze de stabiliteit van de regering en hun privélevens in gevaar.

Synopsis

Zijn radicale politieke standpunten bezorgen Benedikt Ríkardsson de steun van het IJslandse volk. Het politieke establishment wordt omvergeblazen. Wat de natie echter niet weet is dat Benedikt lijdt aan een bipolaire stoornis.

Trailer

 

Euphoria Special Episode

Vanaf 5 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

2020 is een rotjaar, maar HBO kan het einde van het jaar wel eens omtoveren in een feestje. Fans van ‘Euphoria’ moeten nog zeker wachten tot 2021 voor een nieuw seizoen van hun favoriete show, maar krijgen in december toch al het beste Sinterklaascadeau ooit: twee gloednieuw speciale afleveringen! Daarin volgen we Rue (Zendaya), jongste winnares van een Emmy voor Beste Actrice (ooit!) nadat ze werd achtergelaten door Jules in een treinstation. In deze eerste speciale aflevering staat het einde van het jaar centraal. Ook Rue viert immers Kerstmis.

Synopsis

Rue viert Kerstmis.

Trailer

Nog geen trailer

 

Atlantic Crossing

Vanaf 17 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Noorwegen maakt nu ook prestigieus topdrama. Scandinavië geldt al een tijdje als een keurmerk voor internationale topseries. Noorwegen bleef evenwel redelijk afwezig in de toplijstjes, maar daar komt met ‘Atlantic Crossing’ eindelijk verandering in. Gebaseerd op waargebeurde feiten en met Sofia Helin (‘The Bridge’) en Kyle MacLachlan (‘Twin Peaks’) in de hoofdrollen geeft deze serie een nieuwe kijk op de Noorse kroonprinses Märtha die tijdens WOII de Nazi’s ontvluchtte om nadien uit te groeien tot een invloedrijk persoon in de wereldpolitiek. Tijdens de periode dat ze in het Witte Huis woonde met haar kinderen, ontwikkelde ze een sterke band met de toenmalige president van de Verenigde Staten, Franklin D. Roosevelt. Ze overtuigde hem om Noorwegen en Europa ter hulp te schieten, terwijl het Amerikaanse publiek zich op dat moment duidelijk kantte tegen deelname aan een nieuwe wereldoorlog.

Synopsis

Het verhaal van kroonprinses Märtha, die tijdens de Tweede Wereldoorlog vocht voor haar land en haar huwelijk.

Trailer

 

 
 

Alle titels uit Streamz zijn ook beschikbaar in Streamz+.

 

Dolittle

Vanaf 3 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Iron Man wordt dierenvriend. Weg met dat blikken pak, bye bye The Avengers, Robert Downey Jr. heeft in deze familiefilm zijn superheldvrienden ingelost voor dieren. Downey Jr. kruipt in de huid van John Dolittle, een arts en avonturier die alle dierentalen van de wereld spreekt. Als koningin Victoria plots ernstig ziek wordt, trekt Dolittle met zijn beestenbende per boot naar een nog onontdekt eiland op zoek naar een nog nooit geplukte vrucht. De start van een ‘Pirates of the Caribbean’-achtig avontuur boordevol spannende momenten, pratende dieren en grappige toestanden. Oh ja, er verschijnt ook nog een draak aan de horizon. Familieplezier ten top!

Synopsis

Wanneer de jonge koningin Victoria echter ernstig ziek is, wordt dierenarts John Dolittle gedwongen af te reizen naar een mythisch eiland op zoek naar een remedie.

Trailer

 

The Invisible Man

Vanaf 10 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Constante onzichtbare dreiging. ‘The Invisible Man‘ is gebaseerd op de sciencefictionroman van de Britse schrijver H.G. Wells uit 1897 die al meermaals werd verfilmd. De meest recente versie was nog Paul Verhoevens ‘Hollow Man’, maar deze ‘The Invisible Man’ is toch van een ander niveau. Vanaf het begin tot het zenuwslopende en verrassende einde zit je met deze film op het puntje van je stoel. Dat is voor een groot stuk te danken aan wat je juist niet ziet op je scherm, maar ook door een zoveelste steengoede vertolking van Elisabeth Moss (‘The Handmaid’s Tale’). Een absolute must see en een regelrechte chiller!

Synopsis

Cecilia zit gevangen in een relatie met een gewelddadige en manipulatieve wetenschapper. Op een nacht ontvlucht ze haar vriend en weet ze zich te verstoppen. Maar dan wordt ze geterroriseerd door een onzichtbare entiteit.

Trailer

 

Seberg

Vanaf 28 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Kristen Stewart bewijst nog maar eens wat voor een formidabele actrice ze is. Stewart is al lang niet meer het ‘Twilight’-sterretje van weleer, maar een uitmuntende actrice met prachtvertolkingen in o.a. ‘On the Road’ en ‘Personal Shopper’. ‘Seberg’ is opnieuw een schot in de roos voor Stewart. ZE schittert als de legendarische actrice Jean Seberg, de ster van Jean-Luc Godards ‘À Bout de Souffle’. De biopic op zich mag dan nog redelijk klassiek zijn, het is vooral Stewart die er met een magnetische verschijning een meeslepende kijkbeurt van maakt.

Synopsis

Een ambitieuze FBI-agent krijgt de opdracht onderzoek te verrichten naar de iconische actrice Jean Seberg. Met name haar omgang met Hakim Jamal trekt de aandacht.

Trailer

 

True History of the Kelly Gang

Vanaf 24 december doorlopend beschikbaar in Streamz en Streamz+.

Russell Crowe! Charlie Hunnam! Nicholas Hoult! De verfilming van de gelijknamige befaamde roman van Peter Carey over een van de meest legendarische Australische schurken bevat een kruidvat aan explosieve acteurs. En dan moeten we nog George MacKay, de revelatie van ‘1917’ vermelden als absolute hoofdrolspeler in deze ‘True History of the Kelly Gang’. Australië, 19e eeuw. Ned Kelly, een kleine dief, besluit zijn actieterrein serieus uit te breiden, nadat zijn moeder gearresteerd wordt. Met de hulp van de beroemde struikrover Harry Power, gaat het van postkoetsen naar het organiseren van een heuse rebellie tegen de Britse overheersers.

Synopsis

Jaren 1870. In het koloniale Australië regeren de Britten met ijzeren hand om de Ieren in toom te houden. Ned Kelly ontdekt dat zijn familie bestaat uit Ierse rebellen. Hij gaat in de leer bij de beruchte struikrover Harry Power.

Trailer

 

GALLERIJ

Meer foto's van recente series kan je vanaf nu ook vinden via de online beeldbank van Streamz: https://streamz-oona-agency.prezly.com/media

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be