final.jpg
Delen:

Sex and the City vervolg ‘And Just Like That...’ krijgt trailer

Het nieuwe hoofdstuk met Carrie & co begint op 10 december 2021 op Streamz

Kippenvelmoment voor de die-hard Sex And The City-fans: de trailer van het vervolg ‘And Just Like That...’ is live! De nieuwe beelden tonen vertrouwde gezichten en nieuwe personages. Anno 2021 praten Carrie en co over dating apps, non-binariteit en gracieus ouder worden. De New Yorkse skyline op de achtergrond, Cosmopolitans in de hand en Manolo’s aan de voeten: dit nu al iconische vervolg wordt de must-see van het najaar. 

Who’s who

Op de beelden zien we Carrie en Big verliefd rondlopen in hun prachtige penthouse. Ook Charlotte, Harry en hun twee dochters zijn van de partij en de trailer verraadt al dat zij de daily struggles ervaren van een gezin met twee tieners. Miranda straalt nog steeds ‘powerhouse’ uit. Zoals ze zelf zegt in de trailer: “You can have it all… It’s just really hard”. 

De nieuwe personages - Seema, Nya en Che - maken eveneens hun opwachting in deze trailer en beloven een verfrissende toevoeging aan de vertrouwde mix te zijn.

Andere tijden, andere thema’s

Het nieuwe Sex and the City vervolg ‘And Just Like That...’ gaat over groei. De 3 hoofdpersonages zijn geëvolueerd en dat merk je ook als kijker. De liefde in al haar facetten is nog steeds het centrale thema, dus gesprekken over gender, dating apps en podcasts over seks kunnen vandaag de dag niet uitblijven. Fabulous!

Benieuwd naar meer? ‘And Just Like That...’ is wekelijks te bekijken vanaf 10 december 2021 bij Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]