Oude bekende duikt op in trailer van Gossip Girl seizoen 2

Meer drama aan Upper East Side in seizoen 2 van Gossip Girl, vanaf 2 december op Streamz

michelle-trachtenberg.jpg

Acht jaar nadat de meest gelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, kwam er vorige zomer een comeback van de populaire serie 'Gossip Girl'. Een nieuwe generatie tieners wordt daarin onderworpen aan de social controle van de mysterieuze 'Gossip Girl'. En die nieuwe Gossip Girl is nu terug voor een tweede seizoen, waarin ook een oude bekende opduikt. In de trailer is te zien hoe evil mastermind Georgina Sparks (Michelle Trachtenberg) terugkeert, nadat we haar zoon al ontmoetten in het eerste seizoen. En dat betekent meestal niet veel goeds, tenzij je van drama houdt natuurlijk.

In de reboot moesten de Blackberries van weleer moesten plaats ruimen voor nieuwe technologie, die de nieuwe generatie zo typeert. Maar de makers veranderden nog heel wat meer dan een paar technologische updates. De identiteit van Gossip Girl is nu enkel nog een geheim voor de ​ gepriviligeerde studenten van Constance. De kijker daarentegen is helemaal op de hoogte en krijgt ook te zien hoe het eraan toegaat in het hoofd van zij die Gossip Girl spelen. In het nieuwe seizoen gaat Gossip Girl nog een stapje verder, volgens de makers zal er meer drama, meer chaos en nieuwe allianties naar boven komen. Zou Georgina Sparks daar voor iets kunnen tussenzitten?

 
 

Naast de terugkeer van OG Michelle Trachtenberg, keren ook heel wat acteurs van het vorige seizoen terug. Jordan Alexander ('Sacred Lies'), Eli Brown ('Pretty Little Liars'), Thomas Doherty ('High Fidelity'), Tavi Gevinson ('Enough Said'), Emily Alyn Lind ('Doctor Sleep'), Evan Mock, Zion Moreno ('Control Z'), Whitney Peak ('Molly's Game'), Savannah Lee Smith en natuurlijk ook de iconische stem van Kirsten Bell keren alvast terug voor het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van de HBO Max-reeks zal vanaf 2 december 2022 te zien zijn bij Streamz. Gelieve voor visielinks onderstaande persmedewerkers te contacteren.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be