Opnames tweede seizoen Streamz Original 'Déjà Vu' van start

In de hoofdrollen zien we Yassine Ouaich, Lauren Versnick, Vincent Van Sande en Nabil Mallat

DEJA VU II PORTRAITS©Toon Aerts-12.jpg

Na een meeslepend eerste seizoen, met Natali Broods in de hoofdrol, wordt de Streamz Original 'Déjà Vu' hernieuwd voor een tweede seizoen. Het nieuwe seizoen is geen vervolg maar zal een volledig nieuw verhaal vertellen. Dezelfde vraag blijft echter aan de kern van de reeks staan: Kan teruggaan in de tijd alles veranderen?

Het tweede seizoen van 'Déjà Vu' vertelt het aangrijpend liefdesverhaal en intiem psychologisch drama van Halim (Yassine Ouaich), die aan de start van zijn volwassen leven en carrière, de liefde van zijn leven Eva (Lauren Versnick) probeert terug te winnen. Sinds Eva hem verlaten heeft, heeft het leven geen zin meer. Tot Halim per toeval een bedrijf ontdekt dat hem in de mogelijkheid stelt om terug te keren in de tijd.

Wie heeft niet ooit terug willen keren in de tijd en de loop der gebeurtenissen willen veranderen? En wat als je een tweede kans zou krijgen, een plan B?

© Toon Aerts / Streamz
© Toon Aerts / Streamz

Yassine Ouaich ('Grond', 'De Twaalf 2') speelt de rol van Halim en Lauren Versnick ('Een Goed Jaar', 'Studio Tarara') is Eva, de vriendin van Halim. Verdere hoofdrollen zijn voor Vincent Van Sande ('Glad Ijs', 'Twee Zomers') en Nabil Mallat ('Cool Abdoul', 'Patser'). 'Déjà Vu' werd geschreven door Nore Maatala ('Besmet') en zal geregisseerd worden door Geoffrey Enthoven ('Hasta La Vista'). DoP van dienst is Gerd Schelfhout ('Grenslanders').

'Déjà vu' is een productie van Streamz en Mariano Vanhoof, Geoffrey Enthoven en Jo Daris voor Fobic Films. Het resultaat zal in 2023 exclusief bij Streamz te zien zijn.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

  

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be