Opnames Streamz Original Déjà Vu net afgerond voor nieuwe corona-maatregelen

Vandaag ging de laatste opnamedag van de Streamz Original ‘Déjà Vu’ van start. Hierin speelt Natali Broods een gebroken moeder die op zoek gaat naar antwoorden rond het overlijden van haar dochter.

PHOTO-2020-10-09-18-14-01.jpg

WESTMALLE, 16 oktober 2020. Onder de titel 'Déjà Vu' is vandaag de laatste opnamedag van de nieuwe Streamz Original van gestart gegaan. De serie is een adaptatie van de Canadese reeks ‘Plan B’. De Belgische versie wordt geproduceerd door Fobic Films (‘Hasta la Vista’, 'Resurrection') in een regie van Raf Reyntjens (‘Paradise Trips’) en met Dries Delputte (‘Tabula Rasa’, ‘Albatros’) achter de camera.

“It’’s a wrap!” Net voor de verstrenging van de coronamaatregelen worden vandaag de laatste scènes van de serie Déjà Vu ingeblikt. De opnames zijn gestart in juli, de reeks werd dus volledig opgenomen onder de Corona richtlijnen van de productiesector. Déjà Vu is tijdig afgewerkt zodat Streamz kijkers volgend voorjaar nog kunnen genieten van de aangrijpende dramaserie. 

De hoofdrol (Florence) wordt vertolkt door Natali Broods (‘Tabula Rasa’, ‘Façades’). Ze wordt bijgestaan door een schitterende ensemblecast met o.a. Koen De Graeve, Xenia Borremans en Willem Deschryver. Ook Boris Van Severen, Janne Desmet, Clara Cleymans en Barbara Sarafian zijn te zien in de reeks. 

Producent Mariano Vanhoof over de woelige opnameperiode: “Het was een privilege dat we überhaupt in deze onzekere tijden konden opnemen. Corona is een sluipschutter die elk moment kan toeslaan. ​ Elke dag is het letterlijk overleven en hopen dat je niet getroffen wordt. Maar dankzij het doorzettingsvermogen van cast en crew en steun van SBS en Streamz hebben we drie maanden lang elkaars schouder gebruikt om vechtend de eindmeet te halen. We hebben gelukkig onze set coronavrij kunnen houden, nu de rest van de wereld nog.”

CEO van Streamz Peter Vindevogel: “Het is enorm indrukwekkend dat de ploeg van Déjà Vu dit heeft kunnen realiseren onder zo’n uitdagende omstandigheden. We zijn erg blij dat deze nieuwe Streamz Original zal ​ gelanceerd kunnen worden op het platform. De audiovisuele sector is nu extra kwetsbaar in tijden van corona. Maar zoals deze productie heeft aangetoond, zijn makers ook erg creatief in deze nieuwe werkelijkheid.”

In ‘Déjà Vu’ volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

'Déjà Vu' is een productie van Streamz en Fobic Films in coproductie met Geronimo Films en met de steun van de Belgische Tax Shelter maatregel. De reeks verschijnt volgend jaar eerst op Streamz.

© Fobic Films

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be