Onthullende trailer van ‘OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid’

De docureeks zal vanaf 4 oktober beschikbaar zijn op Streamz

4.png

De nieuwe documentairereeks op Streamz geeft een blik op het platform OnlyFans en hoe het er in Vlaanderen aan toe gaat. Bekende maar ook nieuwe content creators vertellen over hoe en waarom ze op het platform begonnen, wat voor content ze maken en nog veel meer. Er wordt ingezoomd op 10 Vlaamse creators waaronder Jamecia Baker (‘Ex on the beach’), Megan Desaever (‘Temptation Island’), pornoproducente Elise Van Vlaanderen, Yana Daems ('Temptation Island'), het koppel Jolynn & Jason, studente Zoë, fulltime OnlyFans creator Lina Roselina, Riley Ede en kapper Fabio Godi. Naast de creators zelf komen ook enkele experts aan bod, waaronder seksuoloog Wim Slabbinck, Lara Hallam en Hannes Coudenys.

OnlyFans bestaat al sinds 2016, maar is vooral sinds het begin van de coronacrisis aan populariteit toegenomen. Intussen staat OnlyFans vooral bekend om de weinig verhullende beelden die erop gepubliceerd. Overal ter wereld en dus ook in België proberen mannen en vrouwen voordeel te halen uit de content die ze delen op OnlyFans.

Vooral bij influencers en realitysterren is het platform erg in trek. Zij delen er massaal intieme foto’s van zichzelf en geven zich zo letterlijk bloot aan hun fans. “Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en wilde ik vooral uitzoeken wat de makers drijft om ervoor te kiezen om deze content te verkopen op dit platform”, zegt documentairemaakster Cheeru Mampaey.

'OnlyFans' is een productie van Het Konijn in samenwerking met Streamz. De docureeks is vanaf 4 oktober 2021 te zien op Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be