Nieuwe trailer van Steven Soderberghs misdaadfilm 'No Sudden Move'

Met Don Cheadle, Benicio Del Toro, David Harbour, John Hamm én Ray Liotta in de hoofdrollen. Vanaf 2 juli 2021 exclusief te zien op Streamz.

No-Sudden-Move-2-1.jpg

De nieuwe film van Oscar winnaar Steven Soderbergh ('Ocean's Eleven') speelt zich af in het Detroit van 1954 en volgt een groep kleine criminelen die onder mysterieuze omstandigheden bij elkaar gebracht worden. Ze worden ingehuurd om een document te stelen, een simpele taak die volledig fout afloopt. De groep moet samenwerken om te ontdekken wat er echt aan de hand is.

Don Cheadle ('Black Monday') leidt een geweldige sterrencast in de nieuwe HBO Max film in een regie van Steven Soderbergh en geschreven door Ed Solomon ('Men In Black'). We zien in de spannende trailer onder andere Benicio Del Toro ('Sicario'), David Harbour ('Stranger Things'), Jon Hamm ('Mad Men'), Brendan Fraser ('The Mummy'), Kieran Culkin ('Succession'), Julia Fox ('Uncut Gems') en Ray Liotta ('Goodfellas').

De opnames van 'No Sudden Move' waren gepland om vorig jaar in maart 2020 te starten, net voor de globale pandemie toesloeg. Maar de regisseur bleef volharden en draaide opnieuw in september 2020 in 'The Motor City' onder strikte COVID-19 maatregelen. Soderbergh's laatste film 'Let Them All Talk', een meeslepend drama met Meryl Streep, is ook op Streamz beschikbaar.

Gelieve onderstaand perscontact te mailen voor een visielink van de film. 'No Sudden Move' is vanaf 2 juli 2021 beschikbaar op Streamz en Streamz+

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be