hunter-schafer-zendaya.jpg
Delen:

Nieuwe trailer van het tweede seizoen van Euphoria

Het nieuwe seizoen begint op 10 januari 2022 op Streamz

Euphoria-fans zitten er al maanden op te wachten, maar eindelijk zet het verhaal van Rue zich verder. Rooskleuriger wordt het er echter niet op, maar dat had ook geen enkele Euphoria-kenner verwacht. Rue en haar klasgenoten blijven op zoek naar zichzelf, hun seksualiteit en hun plek in de wereld. En ook dit seizoen zal je niet onberoerd laten, bekijk hier alvast de trailer.

De beklijvende reeks heeft een enorme fanbase opgebouwd, die al een jaar op een vervolg wacht. Van dat vervolg wordt weer een tipje van de sluier opgelicht met deze trailer. De twee special episodes die we eind vorig jaar voorgeschoteld kregen, speelden zich af tijdens de eindejaarsperiode. Daar sluit het tweede seizoen naadloos bij aan, dat begint namelijk op oudejaarsavond.

In de trailer horen we hoe Rue haar liefde betuigt aan Jules (Hunter Schafer). En hoewel we hopen dat 'Rules', zoals het duo liefkozend genoemd wordt, nog lang en gelukkig zal leven, is dat niet wat we van Euphoria verwachten. Hun turbulente relatie heeft van beide al een grote tol geëist en de emoties liepen hoog op in het eerste seizoen. De trailer toont dat we vooral meer turbulentie kunnen verwachten.

We zien ook hoe Rue toegeeft dat ze hervallen is en ook de andere tieners blijven zoeken en tegen de muur lopen. De complexe personages zetten hun weg verder in de uitdagende wereld waar ze deel van uitmaken.

De rauwe en authentieke manier waarop liefde, identiteit, drugs, seks en alles daartussenin besproken wordt in 'Euphoria' maakte de young adult reeks tot een van de meest besproken in zijn genre. Verwacht je dus maar opnieuw aan straf drama, sterke dialogen en hartverscheurende menselijkheid. Het leverde hen ook verschillende prijzen op, zo wist Zendaya met haar rol de Emmy in de wacht te slepen voor beste vrouwelijke hoofdrol in een dramaserie, als jongste acteur ooit(!) in deze categorie.

Het tweede seizoen van Euphoria is wekelijks te bekijken vanaf 10 januari 2022 bij Streamz. Het eerste seizoen is reeds beschikbaar op Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]