LoveIsland_Global_MASTER 4K_00000.png
Delen:

'Love Island' keert terug naar Vlaanderen voor een derde seizoen

Deze zomer zal het stomende nieuwe seizoen van de realityreeks exclusief te zien zijn op Streamz

In 'Love Island' worden jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueuze villa op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden tijdens hun "summer of love". Het spraakmakende programma zet zijn deuren opnieuw open voor een Vlaamse cast en zal deze zomer in Vlaanderen te zien zijn bij Streamz.

Om zo lang mogelijk op het eiland te mogen blijven, en hun kansen op ware liefde te verhogen, moeten twaalf singles koppels vormen met elkaar in dit unieke reality concept. Wat begint als een groep vreemden, groeit dag na dag uit tot een mix van vriendschap en liefde waarbij je als kijker begint mee te leven met de deelnemers: je favoriete koppel, de bombshells die ze in gevaar brengen, die ene deelnemer you love to hate,... Ze moeten echter niet alleen de harten van hun mogelijke partner veroveren, maar ook die van de kijkers. Zij hebben namelijk thuis ​ het lot van de islanders volledig in handen want via de ‘Love Island’-app kun je stemmen op je favoriete koppel. Elke week wordt er iemand naar huis gestuurd tot er één stel gekroond wordt tot het favoriete koppel van het eiland.

In 2019 en 2020 was 'Love Island' in Vlaanderen te zien bij SBS, maar in 2021 was er een uitsluitend Nederlandse editie. Dit jaar keert 'Love Island' terug naar Vlaanderen op Streamz met opnieuw de aanstekelijke tongval van Jeroen Verdick ('Hoe Zal Ik het Zeggen?') die de kijker door de avonturen op het eiland zal loodsen.

‘Love Island’ is een productie van ITV Studios Netherlands voor Streamz. Het nieuwe seizoen, opnieuw met Vlaamse deelnemers, zal deze zomer exclusief bij Streamz te zien zijn.

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]