BvsB_Still_FB header_1200x628px.jpg
Delen:

Linkse Trut + Rechtse Zak: a love story?

Vind je perfecte mismatch op het 'Billie vs Benjamin'-speeddate experiment

'Billie vs Benjamin' ​ is een gloednieuwe VTM-reeks op Streamz dat gaat over hoe angst en polarisatie de liefde vaak in de weg staan. Billie (Charlotte Timmers) en Benjamin (Ward Kerremans) worden verliefd, maar zitten elk in een sociale bubbel met eigen waarden, normen en overtuigingen. Spreekt daten ‘outside of your comfort zone’ jou ook aan? Schrijf je dan in voor het 'Billie vs Benjamin'-dating experiment op 14 februari 2022 in Antwerpen.  

Het comedy drama is vanaf vandaag te zien op Streamz en maakt meteen de tongen los: wanneer zijn (politieke) verschillen onverzoenbaar? We vroegen aan Joni Janssens, seksuologe en senior matchmaker bij Ciao Matchmaking en Dare To Date, of tegenpolen elkaar écht aantrekken.

Durf te daten buiten je comfort zone 

Het is volgens Joni zeker aangewezen om eens buiten onze dating comfort zone te treden. “De maatschappij legt ons bepaalde verwachtingen op: relatievormen, de ideale partner, noem maar op. Maar we moeten daar soms uit durven losbreken.” 

Voor de lancering van 'Billie vs Benjamin' organiseert Streamz daarom samen met Dare To Date een matchmaking event op 14 februari 2022, gericht op singles die hun ‘mismatch’ willen vinden. “We gaan ‘mismatchen’ op het niveau van de maatschappelijke leefwereld: politieke voorkeuren en dergelijke. Alles gebeurt uiteraard op een veilige, respectvolle en genuanceerde manier. De deelnemers vullen een uitgebreide persoonlijkheidstest in, en aan de hand daarvan worden ze op het event voorgesteld aan 6 andere singles – hun tegenpolen. De matches zullen soms dus onverwacht zijn, net zoals in de serie. Een tikje risky en daarom super interessant.”

'Billie vs Benjamin' de reeks

Billie en Benjamin ontmoeten elkaar wanneer ze allebei op vrijgezellenweekend aan zee zijn. Ze lijken een match made in heaven. Tot een banale discussie de linkse ‘trut’ in Billie en de rechtse ‘lul’ in Benjamin naar boven haalt. De verliefdheid tussen hen is groot, maar hun tegenstellingen dreigen al snel nog groter te worden. Charlotte Timmers en Ward Kerremans spelen naast andere toppers als Jeroen Perceval en Joke Emmers, en ook muzikant Ruben Block vertolkt een belangrijke rol als verteller.

Vind jouw (mis)match 

Benieuwd welke atypische match voor jou is weggelegd? Neem deel aan het 'Billie vs Benjamin'-dating experiment op 14 februari 2022 in de Chocolate Nation in Antwerpen.

Je kan je inschrijven via deze link: join.streamz.be/mismatch

Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]