Kate Winslet in nieuwe trailer van misdaaddrama 'Mare of Easttown'

Winslet schittert in deze HBO "limited series" als een vastberaden rechercheur die een lokale moord onderzoekt.

MARE_106_112519_MKS_0160_0.jpg

Vanaf 19 april zullen Streamz-abonnees kunnen kijken naar een gloednieuwe HBO-serie 'Mare Of Easttown' met een indrukwekkende rol voor Kate Winslet. Naast de hoofdrolspeler is ze ook executive producer van de prestigieuze thrillerreeks. 

Academy Award®, Emmy® en Golden Globe® winnaar Kate Winslet ('Mildred Pierce', 'The Reader' en 'Titanic') speelt in 'Mare of Easttown' rechercheur Mare Sheehan. Ze onderzoekt een lokale moord in een klein stadje in Pennsylvania, terwijl haar eigen leven om haar heen instort. De reeks wordt beschreven als een verkenning van de duistere kant van een kleine gemeenschap en toont hoe familie tragedies uit het verleden ons heden kunnen blijven bepalen. Bekijk hieronder de beklijvende trailer.

Jean Smart ('Watchmen') speelt Mares moeder en Julianne Nicholson ('The Outsider') vertolkt de rol van Lori, haar beste vriendin. We zien ook Guy Pearce, die haar love interest speelt in de reeks. Pearce was tien jaar geleden ook met Winslet te zien in 'Mildred Pierce', waarvoor ze beiden een Emmy wonnen. Deze HBO reeks kan je ook bekijken op Streamz.

De zevendelige serie 'Mare of Easttown' werd geschreven en bedacht door Brad Ingelsby ('The Way Back”) en Craig Zobel ('The Leftovers' en 'Westworld) nam de regie voor zijn rekening. Neem contact op met onderstaand perscontact indien je graag visielinks ​ van de serie ontvangt. Vanaf 19 april is er elke week een nieuwe aflevering op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be