'In Treatment' keert terug met Uzo Aduba

Vanaf 24 mei op Streamz en Streamz+

Episode 406_5.jpg

Het is tijd om therapie terug te hervatten. De Emmy® winnende HBO-serie 'In Treatment' krijgt hiermee na meer dan 10 jaar een reboot. Deze keer met Uzo Aduba ('Orange is the New Black') in de rol van de observerende en empathische therapeut Dr. Brooke. De originele versie van 2008, met een legendarische Gabriel Byrne, liep drie seizoenen. Bekijk hieronder de gloednieuwe teaser.

Het vervolg van de reeks vindt nu plaats in Los Angeles, waar Dr. Brooke een divers trio van patiënten helpt met hun verschillende issues, inclusief de wereldwijde pandemie. Deze grote sociale en culturele veranderingen vormen de arena van het werk dat Brooke zal moeten ondernemen, terwijl ze zelf ook te maken krijgt met conflicten in haar persoonlijke leven.

In 'In treatment' speelt ook Anthony Ramos ('Hamilton') de hoofdrol als Eladio, die als verzorger werkt in het huis van een rijke familie, Liza Colón-Zayas ('David Makes the Man') als Rita, Brooke's levenslange vriendin en vertrouweling die haar steunt terwijl ze haar eigen demonen onder ogen ziet na een groot verlies, John Benjamin Hickey ('Jessica Jones') als Colin, een charmante miljonair die een witteboordencrimineel is geworden, Quintessa Swindell ('Euphoria') als Laila, Brooke's achterdochtige tienercliënt die moeite heeft om zich los te maken van de verwachtingen van haar familie en last but not least Joel Kinnaman ('House of Cards' en 'The Killoing') als Adam, waarmee Brooke een latrelatie heeft en voor nog meer complexiteit in haar leven zorgt.

'In Treatment' werd gebaseerd op het Israelische 'Be‘Tipul' van Hagai Levi, Ori Sivan en Nir Bergman. Showrunners van het 24-delige vierde seizoen zijn Jennifer Schuur ('Hannibal') en Joshua Allen ('Empire'). De vorige seizoenen van 'In Treatement' zijn tevens ook beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Neem contact op met onderstaande perscontacten indien je graag visielinks van de serie ontvangt. Vanaf maandag 24 mei zijn er elke week op maandag en op dinsdag twee nieuwe afleveringen beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be