Ian Thomas en Marthe Schneider spelen in 'FOMO' vervolgreeks

Na de bioscoopfilm komt nu ook de Streamz Original serie én een exclusieve 'Behind the Mask' YouTube-reeks

SDB_9322.jpg

De Vlaamse horrorfilm 'FOMO' werd afgelopen zomer gelanceerd in de Vlaamse bioscoopzalen en Streamz kondigt nu al het spannende vervolg aan, die net voor Halloween op 29 oktober 2022 gelanceerd zal worden. In de nieuwe hoofdrollen zien we Ian Thomas ('Familie') en Marthe Schneider ('Glad IJs'). Vanaf vandaag zal er ook elke week een 'FOMO' special 'Behind the Mask' gelanceerd worden op het YouTube kanaal van Streamz. Elke aflevering nemen 2 castleden je mee achter de schermen van het maken van 'FOMO' en onthullen ze ook al wat je kan verwachten van de vervolgreeks. Aflevering 1 van 'Behind the Mask' met Marthe Schneider en Gilles Van Hecke staat nu al online.

In de film zagen we hoe een groep van 10 influencers deelneemt aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. De vervolgreeks gaat verder waar de film stopte. De overlevers denken eindelijk veilig te zijn, maar worden weer in een nachtmerrie gestort wanneer er een nieuwe groep gemaskerde figuren opduikt.

Naast Ian en Marthe zien we nog nieuwe acteurs in de reeks zoals tiktokster Celeste Cortez en Angela Dedvukaj. Het verhaal van de film en reeks komt van Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen en het scenario werd geschreven door Niels Snoek en Leander Hanssen, die ook de regie handen nam.

In 'Fomo' de film zien we Nora Dari ('Aaliyah'), Joffrey Anane ('Ashon'), Nathan Bouts ('Toby'), Oscar Louis Högström ('Lowie'), Sarah-Lynn Clerckx ('Billie'), Leonard Santos ('Mauritz'), Ayana Doucouré ('Luna'), Kes Bakker ('Charles'), Stefan Perceval ('Hugo'), Gilles Van Hecke ('Xander'), Steffi Mercie ('Cleo'), Hariette Sylva ('Robin') en Jamie-Lee Six ('Paulien').

'FOMO' is een productie van Borgerhoff & Lamberigts en Streamz. De serie komt tot stand in samenwerking met Flanders Tax Shelter en zal vanaf 29 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be