Highlights augustus 2022 Streamz & Streamz+

Streamz & Streamz+ highlights augustus 2022

myha-la-herrold-ken-leung.jpg

Industry
​Vanaf 2 augustus 2022 op Streamz en Streamz+

'Industry' volgt een groep jonge bankiers die strijden om een plek bij een vooraanstaande investeringsbank in Londen. De grenzen tussen collega, vriend, minnaar en vijand vervagen al snel als ze zich verdiepen in een bedrijfscultuur die zozeer wordt bepaald door seks, drugs en ego zoals het is door deals en dividenden.

In seizoen 2 mogen onze afgestudeerden zich niet langer verschuilen achter hun afstudeerstatus. De markt keldert en de handelsvloer is meer geladen en paranoïde dan ooit. Het nieuwe Amerikaanse management gooit nog meer olie op het vuur. Nu moeten Harper (Herrold), Yasmin (Abela) en Robert (Lawtey) nieuwe zaken en nieuwe allianties aangaan, zowel binnen als buiten het kantoor, terwijl Pierpoint en zijn junior bankiers elk voordeel proberen te benutten in een post-COVID-wereld.

Wisting S3
Vanaf 3 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

De kerstdagen met de familie wordt verpest als William Wisting te maken krijgt met de meest uitdagende zaak uit zijn carrière. Een schokkende ontdekking heeft de lokale bevolking van de kleine Noorse stad Larvik doodsbang gemaakt: er blijkt een gezochte Amerikaanse seriemoordenaar onder hen te wonen. Ondertussen plaatst Line's journalistieke onderzoek naar de dood van haar anonieme buurvrouw, Viggo, haar op het rechte pad van de seriemoordenaar. Om de zaken nog erger te maken, wordt Wisting geschorst op verdenking van verduistering van bewijsmateriaal in een eerdere, beruchte moordzaak, wat leidt tot een onrechtmatige veroordeling.

The Undeclared War
Vanaf 3 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

'The Undeclared War' speelt zich af in 2024 en volgt een toonaangevend team van analisten begraven in het hart van GCHQ, die in het geheim werken aan het afweren van een reeks cyberaanvallen op het VK in de aanloop naar de algemene verkiezingen. Wanneer een routinematige stresstest van internetinfrastructuur misgaat, bevindt de 21-jarige GCHQ-stagiaire Saara Parvin zich plotseling op de onzichtbare grens van cyberoorlogvoering met hoge inzetten. De serie is aan de hand van de BAFTA-bekroonde regisseur Peter Kosminsky ('White Oleander'), die de sluier oplicht over de meest urgente strijd van onze tijd. Andere rollen worden vertolkt door Simon Pegg, Maisie Richardson-Sellers en Adrian Lester.

The Janes
Vanaf 10 augustus op Streamz en Streamz+

In het voorjaar van 1972 deed de politie een inval in een appartement in Zuid-Chicago, waar zeven vrouwen die deel uitmaakten van een clandestien netwerk werden gearresteerd. Met behulp van codenamen, geheime identiteiten en safe houses om zichzelf en hun werk te beschermen, hadden de beschuldigden een ondergronds netwerk gebouwd voor vrouwen die op zoek waren naar veilige, betaalbare, illegale abortussen. Ze noemden zichzelf 'Jane'.

Pandore
Vanaf 15 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

In Brussel, twee maanden voor de federale verkiezingen, is de politieke campagne volop bezig. Een tragische aanval op een jonge activiste, zet een reeks gebeurtenissen in gang die het leven van een onderzoeksrechter, een politicus en een journalist overhoop gooit. De confrontaties tussen hen kunnen het gezicht van de Belgische politiek en de media ingrijpend veranderen.

Pandore is het verhaal over een strijd, die tussen justitie en politiek. Maar ook een botsing tussen een man en een vrouw die elk, in een moment van persoonlijke crisis, de doos van Pandora hebben geopend en krachten hebben ontketend die hen naar een onafwendbare confrontatie zullen leiden. In een regie van Vania Leturcq en Savina Dellicour met rollen voor Yoann Blanc, Anne Coesens, Peter van den Begin en Johan Leysen.

Victoria's Secret: Angels & Demons
Vanaf 17 augustus in boxset op Streamz en Streamz+ ​

'Victoria's Secret: Angels and Demons' is een nieuwe driedelige docu-serie die het verhaal vertelt van de populaire lingeriefranchise vanaf het begin als klein postordermerk tot aan de opkomst als een wereldwijde speler, inclusief de implosie te midden van beschuldigingen van intimidatie aan de top van het bedrijf, toxiciteit op de werkplek, seksisme en financiële problemen. Het project, dat in première ging op het Tribeca Film Festival, werd gemaakt door Matt Tyrnauer, een journalist die vooral bekend is van het regisseren van 'Valentino: The Last Emperor' over Valentino's leven, en, zoals de logline onthult, belooft het zelfs de meest smerige details te onthullen, waaronder de relatie tussen voormalig CEO Les Wexner en Jeffrey Epstein.

You Shall Not Lie
Vanaf 24 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

Het vredige leven van de bewoners van Belmonte verandert radicaal op de dag dat een onthullende video van Macarena, een onderwijzeres, en Iván, een van haar volwassen leerlingen, op de netwerken verschijnt. Deze gebeurtenis schudt het leven van hen allemaal door elkaar, vooral Macarena, die wordt verstoten door haar familie en buren, waaronder Ana, haar beste vriendin en Iváns moeder. Het wordt nog ingewikkelder wanneer het levenloze lichaam van een van de inwoners van Belmonte op de klif verschijnt. Van wie is het lichaam? Heeft dit overlijden iets te maken met de video van de juf en de leerling?

Star Struck Seizoen 1 - 2
Vanaf 24 augustus in boxset op Streamz en Streamz+

Jessie is een meisje afkomstig van Nieuw-Zeeland dat in het oosten van Londen woont en jongleert met twee uitzichtloze banen. Enerzijds werkt ze in de bioscoop en anderzijds is ze een kinderoppas. Op oudejaarsavond gaat ze uit en wordt behoorlijk dronken. Een one night stand wordt veel gecompliceerder voor haar wanneer ze ontdekt dat ze naar bed is geweest met een man die eigenlijk een beroemde filmster is. Het wordt voor haar een ongemakkelijke ochtend en het koppel beseft nadien dat ze elkaar niet kunnen missen.

 

 
 

Greenland
​Vanaf 3 augustus 2022 op Streamz+
Er is niet dat Gerard Butler niet aankan. Zelfs van een allesverwoestende komeet is hij niet onder de indruk. In Greenland vertolkt de stoere actieheld een bezorgde vader die alles op alles zet om zijn gezin in veiligheid te brengen terwijl een immense natuurramp alles en iedereen dreigt uit te roeien. Andere opvallende rollen zijn weggelegd voor Morena Baccarin en Scott Glenn. Een vervolg op Greenland is alvast in de maak.

WeWork: Or the Making and Breaking of a $47 Billion Unicorn
​Vanaf 11 augustus 2022 op Streamz+

Het bedrijf WeWork, dat coworking spaces verhuurde, leek wel een sprookje. Een sucesvolle, hippe onderneming waar geen vuiltje aan de lucht leek. Maar dat duurde niet lang. Deze docu belicht hoe Adam Neumann, het brein achter het bedrijf, van zijn sokkel viel na een mislukte beursgang en nadat de giftige werkcultuur van WeWork aan het licht kwam. De film ging vorig jaar in première op het Amerikaanse South By Southwest-festival.

The Truffle Hunters
​Vanaf 4 augustus 2022 op Streamz+

Een documentaire met een score van 97 procent op Rotten Tomatoes? Dat kan niet slecht zijn! The Truffle Hunters volgt een groep oudere mannen die in Noord-Italië op zoek gaan naar de felbegeerde Alba-truffel. Een rustieke, bucolische film die je helemaal onderdompelt in de wereld van de truffeljagers. Eindeloos fascinerend.

Unhinged
​Vanaf 10 augustus 2022 op Streamz+

Wat is angstaanjagender dan kilometerslange files? Een kwade Russell Crowe die het verkeer onveilig maakt. De Gladiator-acteur vertolkt een man met woedeproblemen die op de snelweg een vrouw begint op te jagen. Het perfecte recept voor een zenuwslopende thriller. Unhinged was tijdens de covidpandemie de eerste film die wereldwijd in de bioscopen werd uitgebracht na een maandenlange sluiting van de cinemazalen.

Ghostbusters: Afterlife
​Vanaf 17 augustus 2022 op Streamz+

Who You gonna call? Keer terug naar het spookachtige universum van de Ghostbusters met de enige echte sequel op de eerste twee Ghostbusters-films uit de jaren tachtig. Het verhaal? Een alleenstaande moeder en haar twee kinderen belanden in een klein stadje en ontdekken dat ze een band hebben met een van de originele leden van de Ghostbusters. De cast bestaat uit Carrie Coon (The Leftovers), ​ Ant-Man-gezicht Paul Rudd en Stranger Things-jongeling Finn Wolfhard. Of de originele Ghostbuster-acteurs opduiken, moet je zelf maar ontdekken. De film werd geregisseerd door Jason Reitman, de zoon van Ghostbusters-regisseur Ivan Reitman.

Ouistreham
​Vanaf 17 augustus 2022 op Streamz+

Een beroemde schijfster (Juliette Binoche) gaat incognito aan de slag als schoonmaakster ter voorbereiding van een nieuw boek over werkonzekerheid. Ze gaat in de Franse kustgemeente Ouistreham wonen om daar als schoonmaakster aan de slag te gaan. Hoewel ze geconfronteerd wordt met de economische implicaties en de sociale onzichtbaarheid, ontdekt ze ook welke onderlinge solidariteit er heerst. Er ontstaan vriendschappen gebaseerd op vertrouwen. Maar wat gebeurt er met dat vertrouwen wanneer de waarheid over haar identiteit aan het licht komt? Gebaseerd op het bestseller 'Le Quai de Ouistreham' van de Franse journaliste Florence Aubenas.

The Scars of Ali Boulala
​Vanaf 24 augustus 2022 op Streamz+

In de documentaire The Scars of Ali Boulala zien we het verhaal van skateboardlegende Ali Boulala aan de hand van video’s uit zijn hoogtijdagen en de verhalen van andere pro skaters als Rune Glifberg, Arto Saari en Kevin “Spanky” Long. Ali zelf probeert het onwaarschijnlijke leven dat hij leidde te bevatten. Op zijn zestiende kreeg het Zweedse skateboardtalent Ali Boulala de kans zijn dromen waar te maken. Met een sponsorcontract op zak vloog hij naar LA. Samen met de andere pro skaters kon hij stunts perfectioneren, feesten en de wereld over reizen. Ali werd een legende. Maar het uitbundige leven van de excentrieke skater zou uiteindelijk op tragische wijze ontsporen.

A Day to Die
​Vanaf 24 augustus 2022 op Streamz+

Connor Connolly is een ex-militair die op een dag twee miljoen dollar aan een lokale bendeleider moet betalen om zijn ontvoerde vrouw terug te krijgen. Met haar leven op het spel moet Connor zijn oude team, geleid door Brice Mason, rekruteren om een reeks gevaarlijke overvallen te plegen. Dan kan Connor het geld terugbetalen dat hij verschuldigd is en een rekening vereffenen met de corrupte politiechef van de stad, Alston. Een van de laatste actiefilms met Bruce Willis in een rol. Hij wordt bijgestaan door Frank Grillo en Kevin Dillon.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

Alle beelden zijn te downloaden via de beeldenbank in onze pressroom.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be