Het is 'about damn time' voor de eerste beelden van nieuwe docufilm 'Love, Lizzo'

Bekijk nu al de trailer en de volledige documentaire vanaf 25 november 2022 op Streamz

"In welk hoofdstuk van m'n verhaal je je ook bevindt, ik zit altijd achter de muziek aan." Zo opent de trailer van de langverwachte documentaire over popsensatie Lizzo. In de docu vertelt ze haar verhaal, op haar manier en ontdekt de kijker meer over de weg die ze aflegde om de Grammy- en Emmy-awardwinnende zangeres te worden die ze vandaag is. Als klein meisje schreef ze al popsongs, maar het had weinig gescheeld of ze was nooit doorgebroken tot het icoon dat nu al twerkend op kristallen dwarsfluiten speelt.

De documentaire zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven.

'Love, Lizzo' is vanaf 25 november 2022 exclusief te zien op Streamz. Op 24 februari 2023 speelt de Amerikaanse een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets voor die show zijn nog altijd verkrijgbaar via Live Nation. Haar nieuwste album 'Special' kun je hier beluisteren.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR Manager, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet, is de Vlaamse streamingdienst waar abonnees genieten van een straf lokaal- en internationaal entertainment aanbod. Streamz brengt fictie, docu en reality uit eigen huis met tal van 'Streamz Originals', aangevuld met heel wat lokale (co-)producties van DPG Media (VTM), Play Media (Play 4), VRT en Studio 100 en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO, HBO Max en Paramount+. Op Streamz Premium+ vinden abonnees een extra aanbod aan recente films.

Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV).

BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be