Het is 'about damn time' voor de eerste beelden van nieuwe docufilm 'Love, Lizzo'

Bekijk nu al de trailer en de volledige documentaire vanaf 25 november 2022 op Streamz

2268143_6156644_3840x2160.jpg

"In welk hoofdstuk van m'n verhaal je je ook bevindt, ik zit altijd achter de muziek aan." Zo opent de trailer van de langverwachte documentaire over popsensatie Lizzo. In de docu vertelt ze haar verhaal, op haar manier en ontdekt de kijker meer over de weg die ze aflegde om de Grammy- en Emmy-awardwinnende zangeres te worden die ze vandaag is. Als klein meisje schreef ze al popsongs, maar het had weinig gescheeld of ze was nooit doorgebroken tot het icoon dat nu al twerkend op kristallen dwarsfluiten speelt.

De documentaire zal het inspirerende verhaal van Lizzo’s carrière en haar weg naar het sterrendom vertellen, van het begin tot nu. Met daarbij een intieme blik op de momenten die haar groot en hard verdiend succes vorm gaven.

'Love, Lizzo' is vanaf 25 november 2022 exclusief te zien op Streamz. Op 24 februari 2023 speelt de Amerikaanse een concert in het Antwerpse Sportpaleis. Tickets voor die show zijn nog altijd verkrijgbaar via Live Nation. Haar nieuwste album 'Special' kun je hier beluisteren.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be