westworld_sz4_showcard.jpg
Delen:

Het is aanpassen of sterven in de gloednieuwe trailer van Westworld seizoen 4

Het kersverse seizoen van de scifi-reeks van HBO start vanaf 27 juni op Streamz

Na meer dan twee jaar is er eindelijk een nieuw seizoen van HBO’s prestigieuze scifi-topper Westworld. De vierde reeks zet het verhaal verder waar seizoen 3 is geëindigd, maar zowel de makers als HBO blijven nog zeer zwijgzaam over de plot van de nieuwe reeks afleveringen. Bekijk hier de trailer voor een eerste sneak peek.

Wat al wel geweten is, is dat Evan Rachel Wood niet meer Dolores zal vertolken, maar wel een personage genaamd Christina, een schrijfster die in New York City woont en werkt. Ze probeert het te maken in de grote metropool en is ook op zoek naar de liefde. 

Acteur Jeffrey Wright lichtte tijdens een interview met de Amerikaanse entertainmentwebsite Deadline alvast een tipje van de sluier door te zeggen dat fans meer van hetzelfde mogen verwachten. Er zullen zich nieuwe conflicten, nieuwe mysteries en nieuwe technologische ontwikkelingen voordoen. “Het wordt geweldig”, aldus Wright. Co-scenariste Lisa Joy, die de reeks samen creëerde met Jonathan Nolan, verklapte dan weer dat we enkele nieuwe werelden mogen verwachten. 

Naast Wright en Wood bestaat de cast van seizoen 4 ook uit Thandiwe Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul en Angela Sarafyan. Verrassend: ook James Marsden is terug. De laatste keer dat hij in Westworld opdook was in seizoen 2. Een seizoen boordevol terugkerende gezichten dus. Ariana DeBose, Aurora Perrineau en Daniel Wu zijn de nieuwe gezichten van dienst. 

Westworld seizoen 4 is vanaf 27 juni exclusief te zien op Streamz en Streamz+.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]