Famke & Denzel: een nieuw begin vanaf 15 juli te zien op Streamz

Dit kan je verwachten van de Nederlandse realityserie

3f2c4184-b88d-4ffd-951d-2ca436aecf71_Famke+en+Denzel+-+Een+Nieuw+Begin.jpg.webp

De reeks geeft een uniek en exclusief kijkje in het dagelijks leven van het verliefde influencerkoppel: Famke Louise en Denzel Slager. Het stel deelt meer dan ooit en de camera’s mogen overal bij zijn. Zo volgt de serie de twee op de voet tijdens alle aspecten van Famke haar zwangerschap, van de zware tot de bijzondere momenten. Ook is de zoektocht naar een nieuw huis, de verhuizing en alles wat daarbij komt kijken exclusief te zien en delen ze alles over hun carrièreplannen.

Mooie en zware momenten

Uiteraard zal het niemand verbazen dat Famke en Denzel bij zo'n beetje alles wat ze doen in de schijnwerpers staan. Dat was voor het stel reden genoeg om hun leven te laten documenteren, maar nog meer dan dat biedt de realityreeks hen de kans om dichterbij hun fans te komen. "We zijn gewoon altijd onszelf en het feit dat er camera’s bij komen kijken, verandert daar niets aan. Dat wat je ziet in de show is hoe we in het echt ook gewoon zijn", zeggen Denzel en Famke.

De twee willen dan ook laten zien dat er niet alleen mooie, maar ook zware momenten zijn in hun leven. Zo beleven ze naar eigen zeggen veel plezier aan de vele vakanties en de stappen die ze maken in hun carrières, maar zijn er ook momenten dat ze zich druk maken om de baby. Zo krijgen kijkers bijvoorbeeld een paniekerige Denzel te zien als Famke last begint te krijgen van zwangerschapskwaaltjes.

(insert trailer)

De grote verhuis

Als je Famke en Denzel volgt dan weet je hoogstwaarschijnlijk al dat ze kortgeleden een gloednieuwe woning hebben gevonden. Gedurende de serie worden kijkers meegenomen in de moeizame zoektocht naar de perfecte woning. Met name het vinden van een huis in een rustgevende wijk waar ze niet constant aan hun status als BN'ers herinnerd worden en het vinden van een geschikte babykamer blijken moeilijker te zijn dan verwacht. Inmiddels zijn de twee druk bezig met de grote verhuis en kunnen fans alvast uitkijken naar een latere aflevering waarin ze de uiteindelijke inrichting van het huis uit de doeken zullen doen.

De zwangerschap

Een ander belangrijk onderdeel van de realityreeks is natuurlijk de zwangerschap van Famke. Kijkers krijgen een inkijkje in het verloop van de zwangerschap en alles wat daarbij komt kijken. De allereerste echo, het shoppen voor babyspullen, babyshowers en ook de onzekerheden die komen kijken bij de voorbereidingen op het ouderschap komen allemaal aan bod.

Hoogtepunt

En dat brengt ons natuurlijk bij het absolute hoogtepunt van de realityreeks waar iedereen reikhalzend naar uitkijkt: de gender reveal. Het geslacht van het kindje van het koppel weten we ondertussen al. Maar in de reeks onthult Famke in een van de laatste afleveringen het verlossende antwoord op de prangende vraag of ze een meisje of een jongetje krijgt.

Seizoen 2

Hoewel het geen verrassing is dat de gender reveal het hoogtepunt is, zijn er nog genoeg dingen die Famke en Denzel met hun volgers willen delen. Volgens Denzel zou de realityreeks namelijk het begin kunnen zijn van een serie die uiteindelijk uit meerdere seizoenen bestaat. "Dit is seizoen 1, dus wie weet volgt er nog meer. Onze focus ligt nu vooral op de baby. We moeten er eerst voor zorgen dat alles voor en na de geboorte goed gaat met de kleine. In de toekomst zien we wel of er een seizoen 2 komt. Het zou ook leuk zijn om dit later terug te kijken met de kleine."

'Famke & Denzel: een nieuw begin' is een productie van Het Konijn en SimpelZodiak en is vanaf 15 juli 2022 te zien op Streamz en Streamz+.

Noot aan de redactie: gelieve voor interviewaanvragen en visielinks contact op te nemen ​ met onderstaande persmedewerkers.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be