Documentaire over rapper Boef vanaf 31 maart op Streamz

De controversiële Nederlandse rapper geeft via deze driedelige documentaire fans een unieke kijk in zijn veelbewogen leven.

Screenshot 2021-03-05 at 10.53.21.png

De zoektocht van de felbesproken rapper Boef (Sofiane Boussaadia) naar geluk en succes is de rode draad van de docu 'Gewoon Boef'. Regisseur Olivier S. Garcia volgde de artiest Boef 8 maanden, die openhartig zijn mening geeft over zijn opkomst als artiest, rijkdom en de geruchtmakende incidenten: van scheldpartijen in ‘politievlogs’ tot de fameuze 'kechdiscussie’.

Sofiane Boussaadia werd geboren in de banlieues van Parijs. Maar wanneer zijn ouders niet meer voor hem kunnen zorgen en hij tuberculose krijgt, wordt hij ondergebracht bij een pleeggezin in Nederland. Hij had een onrustige jeugd, vrat zelf het nodige uit, zat een tijdje vast maar ging na zijn vrijlating serieus rappen. Zoveel jaar later is hij op zijn 26ste miljonair en is hij, met miljoenen volgers op Instagram en abonnees op YouTube, één van de populairste rappers van de Benelux.

De acht maanden waarin Garcia hem volgde, zijn teruggebracht tot een indrukwekkend gemonteerd rappersdrama. We zien hem in zijn Versacebadjas met flessen Johnny Walker ​ op het aanrecht maar ook bloednuchter met een gemberthee wanneer hij bij Sony een lucratief contract tekent om zich daarna klaar te maken voor de uitvoering van een taakstraf. De documentaire geeft zo een persoonlijke kijk op het leven van de rapper en dat werd alvast goed ontvangen in Nederland. Nog nooit werd een Videoland documentaire binnen de 24 uur zo vaak bekeken als deze.

Voor interviews met Boef en visie links mag je rechtstreeks contact opnemen met onze perscontacten. Vanaf 31 maart kan je de volledige documentaire bekijken op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be