Skip to Content
Documentaire over Belgisch-Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik binnenkort op Streamz

Documentaire over Belgisch-Marokkaanse kickbokser Jamal Ben Saddik binnenkort op Streamz

Begin 2022 komt de docureeks uit met een unieke kijk op het bijzondere leven van de Borgerhoutse kickbokser

Gisterenavond verloor Ben Saddik zijn gevecht om de titel van wereldkampioen tegen de Nederlander Rico Verhoeven. De docureeks over ‘The Goliath’, zoals hij in zijn geboortedorp Borgerhout wordt genoemd, zal in het voorjaar van 2022 verschijnen op Streamz.

Een intieme kijk op de voorbereidingen van de beslissende match

Regisseur Duco Coops volgt Jamal Ben Saddik al maanden van dichtbij, om zowel de fysieke als mentale voorbereidingen van het mogelijke kampioenschap in beeld te brengen. De driedelige reeks zal de kijker meeslepen in zijn tocht om zijn levensdroom te vervullen, ondanks de vele opmerkelijke tegenslagen die zijn pad kruisen.

Een leven vol bijzondere gebeurtenissen

Jamal’s leven verloopt niet zonder slag of stoot. Zo streed hij driemaal tegen kanker, verbleef hij in de gevangenis na een dodelijk ongeval, en werd hij opnieuw kort opgesloten na Operatie Sky. De documentaire toont hoe de levensgebeurtenissen van de 31-jarige kickbokser impact hebben gehad op zijn carrière. Hoe kan hij zijn dromen blijven najagen ondanks alles dat op zijn pad komt? 

De driedelige docureeks is een productie van Totem Media en Captains Studio in samenwerking met Wasserman en za in het voorjaar van 2022 op Streamz beschikbaar zijn. De reeks wordt geregisseerd door Duco Coops. 

Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde