Deze nieuwe HBO & HBO Max titels lanceert Streamz vanaf maandag 10 mei 2021

Ook heel wat nieuwe Vlaamse reeksen met o.a. Lucas Van den Eynde, Frances Lefebure en Ella Leyers

HBOMax_Banner.jpg

Het Vlaamse streamingplatform Streamz breidt zijn samenwerking met HBO uit en kan zo heel wat prestigieuze HBO Max titels toevoegen aan het aanbod. Dat werd eerder vandaag, woensdag 28 april 2021, bekendgemaakt. In dit persbericht lees je meer over deze uitbreiding van het HBO-aanbod. Ontdek hieronder alle nieuwe internationale titels van HBO & HBO Max en de nieuwe Vlaamse titels die binnenkort te zien zullen zijn op Streamz en Streamz+.

Vanaf maandag 10 mei 2021 krijgen abonnees toegang tot heel wat nieuwe, exclusieve internationale titels. De eerste HBO Max reeksen die zullen gelanceerd worden zijn o.a. de prestigieuze sci-fi reeks ‘Raised by Wolves’ en het veelvuldig Golden Globes genomineerde ‘The Flight Attendant’. Later op het jaar komt ook het volgende hoofdstuk van ‘Sex and The City’, 'And Just Like That' uit en de reboot van ‘Gossip Girl’. Streamz maakt ook een mooie selectie van HBO Max-films beschikbaar voor zijn abonnees, zoals het superheldenepos ‘Zack Snyder’s Justice League’, ‘Locked Down’ met Anne Hathaway en ‘Let them all Talk’ met Meryl Streep. Het HBO-aanbod op Streamz blijft ook verder lopen, met een vierde seizoen van ‘In Treatment’ en nieuwe titels zoals ‘Scenes from a Marriage’ met Oscar Isaac en Jessica Chastain en 'Oslo'. Ook de vervolgseizoenen van o.a. 'Insecure' en 'Succession' komen binnenkort op het streamingplatform.

Naast het internationale aanbod staat Streamz garant voor heel wat topfictie van eigen bodem. Het streamingplatform lanceert de komende maanden dan ook meteen heel wat nieuwe Vlaamse titels. Zo is er de gloednieuwe fictiereeks 'Glad ijs' met Lucas Van den Eynde in de hoofdrol en het tweede seizoen van het populaire 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'. Er komen ook heel wat nieuwe Streamz Originals aan zoals ‘F*** You Very Very Much’ met een glansrol voor Frances Lefebure en ‘Storm Lara’ met Ella Leyers in de hoofdrol. 

'The Flight Attendant' (fictiereeks)
Vanaf 10 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+.

'The Big Bang Theory' ster Kaley Cuoco schittert als stewardess Cassandra Bowden die in Bangkok op een ochtend wakker wordt in het verkeerde hotel, in het verkeerde bed, met een lijk naast haar in bed en geen idee wat er gebeurd is. Bang om de politie te bellen, zet ze haar dag verder alsof er niets gebeurd is en vertrekt ze naar het vliegveld. Wanneer FBI-agenten haar vragen stellen over haar recente overstap naar Dubai, kan ze zich nog steeds niet herinneren wat er gebeurde. In deze komische thriller, gebaseerd op de gelijknamige New York Times bestseller, zijn er ook rollen voor de bekende Nederlander Michiel Huisman ('Game of Thrones'), Rosie Perez ('Do the Right Thing') en Zosia Mamet ('Girls').

'Raised by Wolves' (fictiereeks) ​
Vanaf 10 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+.

'Raised by Wolves' is een nieuwe science fiction reeks van Ridley Scott ('The Martian', 'Gladiator, 'Blade Runner'). Twee androids hebben de taak gekregen om op een mysterieuze planeet kinderen op te voeden en het menselijke ras een tweede kans te geven. Wanneer de ontluikende menselijke kolonie vernietigd dreigt te worden, leren de androids dat het controleren van de mens een onderschatte en verraderlijke taak is. Scott, die ook de eerste twee afleveringen regisseerde, verkent met deze reeks de toekomst van AI en geloofsovertuigingen. Hoewel de titel een Jungle Book-achtig verhaal doet vermoeden, is de schoenmaker niet te ver van zijn leest gegaan. Scott levert met 'Raised by Wolves' weer verse sci-fi af, waarvoor menig entertainmentliefhebber al flink gehyped is.

'Zack Snyder’s Justice League' (film)
Vanaf 10 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

De langverwachte director’s cut van Zack Synder's Justice League is binnenkort beschikbaar op Streamz. Een eerste versie van de film verscheen al in 2017, maar de regisseur Zack Snyder moest toen afzien van de postproductie. Een heuse beweging ontstond onder de fans, die zorgden voor de trending hashtag #ReleaseTheSnyderCut. Warner maakte bekend dat ze in 2021 samen met Snyder de film zouden releasen zoals hij die voor ogen had. Het resultaat is een 4 uur durende actiefilm die Batman, Wonder Woman, Superman, Cyborg, The Flash en Aquaman herenigt. Bruce Wayne (Ben Affleck) is vastberaden om de ultieme opoffering van Superman (Henry Cavill) niet voor niets te laten zijn. Daarom maakt hij samen met Diana Prince (Gal Gadot) een plan om een team van meta-mensen samen te stellen.

'Locked down' (film)
Vanaf 10 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

In de romantische komedie en misdaadfilm 'Locked Down' staan Linda (Anne Hathaway) en Paxton (Chiwetel Ejiofor) op het punt uit elkaar te gaan, wanneer in Londen een verplichte lockdown wordt afgekondigd. Noodgedwongen slijten de ex-geliefden hun dagen samen thuis. Samenwonen blijkt een uitdaging, maar dankzij poëzie en een flinke dosis wijn komen ze op een verrassende manier weer dichter bij elkaar (en niet alleen in de letterlijke zin). Regisseur Doug Liman ('Mr & Mrs Smith') maakt er een luchtig geheel van, getuige de grappen over onder meer toiletpapier en drank tijdens online meetings. Naast de wc-rollen zijn er ook glansrollen voor onder meer Ben Kingsley, Ben Stiller en Lucy Boynton.

'Persona: The dark truth behind personality tests' (docu-film)
Vanaf 10 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

Het afleggen van een persoonlijkheidstest kan nuttige inzichten in ons zelfgevoel opleveren, maar velen realiseren zich misschien niet hoe diepgeworteld persoonlijkheidsbeoordelingen zijn in alles wat we doen. Deze nieuwe HBO Max & CNN documentaire verkent het onverwachte oorsprongsverhaal van Amerika's grote obsessie met persoonlijkheidstesten, onthult het intrigerende verhaal achter de wereldberoemde Myers-Briggs-type-indicator en werpt een aantal ethische vragen op zoals de invloed op online datingbijeenkomsten of werkvooruitzichten. Deze oogverblindende docu onthult de diepgaande manieren waarop ideeën over persoonlijkheid onze samenleving hebben gevormd.

'Wahl Street' (docu-reeks) ​ ​
Vanaf 19 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

Deze nieuwe premium documentaire reeks biedt fans een blik in het leven van Mark Wahlberg op zijn reis als acteur, producer, ondernemer en vader. Doorheen de docu volg je hoe hij zijn verschillende succesvolle maar ook minder succesvolle ondernemingen combineert met zijn persoonlijk leven. Elke aflevering van 'Wahl Street' zal Wahlberg volgen aan de hand van zijn uitgebreide business portfolio dat bestaat uit een sportkledinglijn, voedingssuplementen, televisie- en filmproductie, en zelfs een Chevrolet garage. Je maakt ook kennis met Wahlberg’s kleurrijke entourage (waarop de reeks 'Entourage' gebaseerd is) en andere ondernemers die bij Wahlberg nieuwe ideeën komen pitchen in de hoop zijn (financiële) steun te mogen ontvangen. 

'Generation Hustle' (docu-reeks)
Vanaf 19 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

'Generation Hustle' is een 10-delige documentairereeks van HBO Max en CNN gemaakt door Academy Award winnaar Alex Gibney's productiehuis Jigsaw Productions ('Taxi to the Dark Side en 'Enron: The Smartest Guys in the Room'). De reeks toont hoe ver jongeren gaan voor roem, rijkdom en macht. Het is echter geen gewone true crime docu. Popmuziek wordt afgespeeld terwijl grote quotes in felle fonts het scherm domineren. Het voelt aan zoals een advertentie die je op Instagram zou zien, en dat is net het punt. Generation Hustle is een serie die zowel verslaafd is aan als op gespannen voet staat met de "hustle culture" maar dan verteld door de verhalen van 10 moderne oplichters.

'Superintelligence' (film) ​ ​
Vanaf 2 juni beschikbaar op Streamz en Streamz+

Melissa McCarthy ('Ghostbusters') speelt de grijze muis Carol Peters die zou omschreven kunnen worden als de meest middelmatige persoon op aarde. Maar haar leven komt ondersteboven te staan wanneer ze door ’s werelds eerste kunstmatige superintelligentie (James Corden) geobserveerd wordt. Deze wil het gedrag van mensen bestuderen en heeft Carol uitgekozen als studieobject, terwijl ze haar romantische relatie met haar ex (gespeeld door Bobby Cannavale) probeert te redden. Al snel neemt de kunstmatige intelligentie haar leven over en blijkt dat die sinistere plannen heeft voor de toekomst.

'Search Party' (fictiereeks)
Vanaf 16 juni beschikbaar op Streamz en Streamz+

'Search Party' volgt een groep bevoorrechte, narcicistische twintigers die betrokken geraken bij de zoektocht naar een vermiste vrouw die ze eigenlijk niet echt kennen. Dory (gespeeld door Arrested Developments Alia Shawkat) en haar misnoegde vriendje Drew (Stranger Things John Reynolds) worden berecht voor de dood van een privé detective. Met twijfelachtig bewijs proberen ze zichzelf te verdedigen, terwijl Elliott en Portia worstelen met hun rol als getuigen. Er ontstaat een mediacircus rond de rechtszaak en de vrienden worden tegen elkaar opgezet. Deze grappige reeks weet het perfecte evenwicht te vinden tussen donkere humor, mysterie en gestoorde personages.

'Genera+ion' (fictiereeks)
Vanaf 23 juni beschikbaar op Streamz en Streamz+

'Genera+ion' is een eigenwijze maar speelse reeks die een groep middelbare scholieren in California volgt. Ze verkennen elk hun seksualiteit in een moderne wereld. Ze botsen daarbij ook snel op de diepgewortelde overtuigingen van hun conservatieve gemeenschap. Justice Smith ('Paper Towns', 'The Get Down') speelt Chester, een raadselachtige queer tiener die de dresscodes aan zijn laars lapt, of eerder aan zijn flashy crop tops. Tegenover hem staat de leerlingenbegeleider Sam, gespeeld door Nathan Stewart-Jarrett ('Misfits'), die als millennial een heel andere queer ervaring heeft en het verschil tussen beiden is één van de drijvende krachten in de reeks. De reeks werd gemaakt door de 18-jarige Zelda Barnz en haar vader Daniel Barnz, die ook regisseert. ​ 

'Let Them All Talk' (film)
Vanaf 30 juni beschikbaar op Streamz en Streamz+

Deze komedie van Steven Soderbergh ('Ocean's Eleven') volgt het verhaal van een gerenommeerde auteur, Alice Hughes (Meryl Streep), die samen met oude vriendinnen (Dianne Wiest en Candice Bergen) op een cruise gaat in de hoop oude wonden te helen. Haar neef gaat mee om de vrouwen te begeleiden en wordt zo heel close met een jonge literaire agent van Alice. De film is opgenomen op het bekende cruiseship 'Queen Mary 2' tijdens een transatlantische overtocht vóór de coronapandemie, met echte passagiers. Het resultaat is een levendige en speelse film vol met droge observaties over de verwarrende aard van relaties, met name de complexe vriendschappen tussen vrouwen.

'Expecting Amy' (docu-reeks)
Vanaf 7 juli beschikbaar op Streamz en Streamz+

'Expecting Amy' is een hilarische blik op het leven van stand-up comedian Amy Schumer. De ongefilterde documentaire reeks toont de struggle, kracht en ambitie die Schumer tot een van dé unieke komische stemmen van onze tijd maakt. Tijdens de docu volgen we Amy tijdens een enorm moeilijke zwangerschap terwijl ze zich voorbereidt op haar laatste stand-up special. Van hospitalisaties, tot op het podium staan voor duizenden mensen en rustige momenten thuis met haar gezin, Schumer verbergt niets. Met de steun van familie en vrienden, doet ze het allemaal met doorzettingsvermogen, hart en ziel en met de humor waar ze zo om gekend staat.

'The Sex Lives of College Girls' (fictiereeks)
Nog geen releasedatum bekend

De nieuwe reeks van actrice, scenarioschrijfster en producente Mindy Kaling ('The Office') volgt vier kamergenoten op Essex College, een prestigieuze universiteit in New England. Ze navigeren allemaal hun complex leven door liefde, seks, familie en vriendschappen. De komediereeks introduceert een aantal nieuwkomers: Pauline Chalamet (zus van Timothée) speelt de slimme maar asociale Kimberly, Amrit Kaur is de extraverte Bela, Reneé Rapp vertolkt de verwende Leighton en Alyah Chanelle Scott is de tomboy van de vier "roomies".

'Gossip Girl' (fictiereeks)
Nog geen releasedatum bekend

Acht jaar nadat de meestgelezen blog van de Upper Eastside werd opgedoekt, wordt een nieuwe generatie tieners aan de sociale controle van Gossip Girl onderworpen. De populaire serie maakt een comeback en zal tonen hoe social media en het landschap van New York City veranderd zijn doorheen de jaren. De nieuwe serie zal zich dus niet concentreren op de avonturen van Serena en Blair maar presenteert een nieuwe (en diversere) cast. Wie wel zal terugkeren is de iconische stem van Kirsten Bell. XOXO!

'And Just Like That' (fictiereeks)
Nog geen releasedatum bekend

Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk van de baanbrekende HBO-reeks 'Sex and the City'. De nieuwe HBO Max reeks 'And Just Like That' werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Candice Bushnell en de originele TV reeks door Darren Star. 17 jaar na de stop van 'SATC' en 10 jaar na de laatste film kunnen we eindelijk ontdekken hoe het nu is met Carrie, Miranda en Charlotte. De dames zijn ondertussen allemaal 50-plus en het zal duidelijk worden hoe het nu met hun liefdesleven gesteld staat en hoe de vriendschappen zich ontwikkeld hebben na al die jaren. 

'Nicki Minaj' (docu-reeks)
Nog geen releasedatum bekend

De documentaire reeks zal in 6 afleveringen de creatieve geest van een van de bekendste vrouwelijke rappers verkennen en het verhaal van haar persoonlijke en professionele reis vertellen. Minaj zal de kijkers op sleeptouw nemen tijdens een uitdagende periode in haar leven. De docu heeft nog geen titel maar elke aflevering zal een halfuur duren. "Het geeft jullie een rauwe, ongefilterde kijk op mijn leven en ik kan niet wachten om het met jullie te delen.", zei Minaj bij het aankondigen van de serie via sociale media. De serie wordt geregisseerd door zesvoudig Emmy®-genomineerde maker Michael John Warren, die zijn regiedebuut maakte met Jay-Zs 'Fade to Black' album.

GEPLANDE HBO TITELS

Naast de nieuwe HBO Max-titels, brengt Streamz de komende maanden ook heel wat nieuwe populaire HBO-titels. Zo verschijnt in mei het vierde seizoen van de dramareeks 'In Treatment'. De reeks krijgt hiermee na 10 jaar een reboot, met Uzo Aduba ('Orange is the New Black') in de rol van de empatische therapeut Dr. Brooke.

Verder kunnen de Streamz abonnees ook uitkijken naar vervolgseizoenen van het Emmy winnende 'Insecure' van en met Issa Rae en het langverwachte derde seizoen van 'Succession', over de steenrijke familie Roy. Er komen ook nieuwe afleveringen aan van 'Gentleman Jack', 'We're Here', 'Betty' en natuurlijk kijken we weer naar de onweerstaanbaar grappige Larry David in het elfde seizoen van 'Curb Your Enthusiasm' .

HBO brengt ook nieuwe titels naar Streamz, zoals ‘Scenes from a Marriage’, een hedendaagse adaptatie van de Zweedse klassieker van Ingmar Bergman, met Oscar Isaac en Jessica Chastain. En de film 'Oslo' met Ruth Wilson ('Dark Materials') en Fleabags Andrew Scott, naar het gelijknamige theaterstuk, gebaseerd op een waargebeurd verhaal over geheime onderhandelingen tussen Israelis, Palestijnen en een Noors koppel dat leidde tot de Oslo-akkoorden van 1993.

NIEUWE TITELS VAN EIGEN BODEM

Naast de topreeksen van HBO laat Streamz de komende maanden ook nieuwe Vlaamse previews en Originals los op de Vlaming. Blikvangers zijn daarbij ‘Storm Lara’ (Streamz Original met Ella Leyers in de hoofdrol), ‘F*** you very very much’ (Streamz Original, later te zien op Play 4, met Frances Lefebure in de hoofdrol) en 'Glad Ijs' (VTM preview met Lucas Van den Eynde in de hoofdrol). Streamz kondigt ook het tweede seizoen aan van de Play 4-reeks 'Mijn Slechtse Beste Vriendin' met de volledige terugkerende cast.

'Xander De Rycke Houdt het voor bekeken (The Covid Special)'
Vanaf 3 mei beschikbaar op Streamz en Streamz+

Afgelopen mediajaar kon Xander De Rycke onmogelijk aan zich voorbij laten gaan zonder er een 'HHVB' special over te maken. Al zal de special er deze keer iets anders uitzien dan de fans gewend zijn. De gekende formule - een live comedyvoorstelling voor een volle zaal - werd door de corona pandemie omgevormd tot een klassevolle tv-show. Geen captatie van een show dus, maar wel een dynamisch format afgestemd op een tv-kijkend publiek. En wie denkt dat Streamz zelf gespaard blijft van een roast door De Rycke, heeft het mis.

'D5R' Seizoen 9 ​
Vanaf 2 juni 2021 beschikbaar op Streamz en Streamz+

In seizoen 9 van 'D5R' duikt een oude liefde op, ontstaan er nieuwe vriendschappen en schudt een traumatische gebeurtenis de hechte groep door elkaar. Kunnen de vijf vrienden elkaar nog vertrouwen en is hun vriendschap sterk genoeg om deze moeilijke momenten te overwinnen? 'D5R' is een reeks óver jongeren, vóór jongeren met in de hoofdrollen nog steeds Jamie-Lee Six, Liandra Sadzo, Angela Jakaj, Sander Provost en Thijs Antonneau.

'Glad Ijs' ​
Vanaf 16 juni 2021 beschikbaar op Streamz en Streamz+

De VTM-reeks ‘Glad Ijs’ is een komische misdaadreeks in een regie van Raf Reyntjens (‘Déja-Vu’) & Koen Van Sande (‘16+’ en 'De Vijfhoek') en geschreven door o.a. Jacques Boon ('Souvenir') & Daniel Lambo ('Duts'), waarin ijsroommagnaat Philip Druyts (aka Phil Frisco) ontvoerd wordt. Philip is een succesvol ondernemer, die blind is voor de problemen die zich binnenshuis afspelen. De makers wisten een topcast te strikken met o.a. Lucas Van den Eynde, Viv Van Dingenen, Koen De Bouw, Luk Wyns, Vincent Van Sande, Barbara Sarafian, Lize Feryn, Tiny Bertels, Laurence Roothooft, Peter Van den Eede, Jan Hammenecker, Nico Sturm, Ward Kerremans en Marthe Schneider. Later te zien op VTM. 

'F*** you Very Very Much' (zomer 2021)

Deze nieuwe Streamz Original volgt het chaotische bestaan van An (Frances Lefebure) die plotsklaps besluit om haar leven over een andere boeg te gooien. Ze dumpt haar vriend, neemt ontslag op haar werk en post op haar Instagram geen foto’s meer van haar allerlaatste quinoa-creatie, wel van haar apocalyptische katerkop. Bert Scholiers (‘Charlie en Hannah gaan uit’) en Jonas Govaerts ('Welp') regisseren deze reeks met Evelien Bosmans en Daphne Wellens die de beste vriendinnen van An spelen. Een eigenzinnige komische reeks over jezelf terugvinden ten tijde van Tinder, Trump en Tofu. 'F*** You Very Very Much' werd gemaakt door het productiehuis Caviar dat zondagnacht met de film 'Sound of Metal' twee van de zes Oscarnominaties wist te verzilveren. De reeks zal later ook te zien zijn op Play4.

Terwijl je dit leest wordt de reeks volop afgewerkt. Ondertussen kun je hieronder alvast genieten van een eerste preview.

'Storm Lara' (zomer 2021)

Ella Leyers steelt de show in het spannende drama 'Storm Lara', de nieuwste Streamz Original van regisseur Kadir Ferati Balci ('Cold Courage'), scenarist Daan Gielis ('La Holandesa) en productiehuis A Private View. De vierdelige dramareeks gaat over alle facetten van de liefde: de opwinding van pril geluk, de sleetsheid van een al wat langere relatie maar het gaat ook over jaloezie, overspel, schaamte en schuld. Leyers speelt Lara, een energieke 32-jarige vrouw, die altijd haar grenzen opzoekt, zowel in de liefde als in haar werk. Door haar charisma en energie komt ze vaak weg met haar onbezonnenheid, maar het lijkt erop dat deze formule niet meer lang zal werken.

'The Window' (najaar 2021)

'The Window' is een karaktergedreven thriller die zich afspeelt in de wereld van het profvoetbal. De serie volgt een ensemble cast van spelers, agenten, clubeigenaren, beheerders en journalisten, en verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel. Jordan Burdett (Samuel Jordan) is een volgzaam 17-jarig voetbaltalent dat door elke Europese club begeerd wordt. Lynn Van Royen ('Beau Séjour' en 'De Twaalf') speelt een belangrijke rol in de reeks, waarvan de laatste twee afleveringen worden geregisseerd door de Vlaming Pieter van Hees ('Generation B'). Verder zien we ook Louis Talpe, Jenne Decleir, Barbara Sarafian en Ella Leyers. Deze Engelstalige serie is een productie van Boogie Entertainment en ZDF Enterprises, in co-productie met Fuiji Television network, Velvet en Streamz.

'Mijn Slechtste Beste Vriendin Seizoen 2' ​ (najaar 2021)

Streamz en Play4 kondigen een tweede seizoen aan van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin’, geschreven door Dag Allemaal ex-hoofdredactrice Ilse Beyers. De opnames van het vervolg zijn net begonnen en ook hier zal er een scherpe en ironische blik geworpen worden achter de schermen van het upscale reclamebureau ‘Callier & Starck'. Zes vriendinnen (Maaike Cafmeyer, Kim Hertogs, Charlotte-Anne Bongaerts, Ella-June HenrardClara Cleymans en Eva Van der Gucht) delen niet enkel dezelfde werkvloer en een goed glas wijn maar ook goed bewaarde geheimen, om ze vervolgens door te vertellen aan de rest van hun collega’s. Later ook te zien op Play4.

'Mocro Maffia Seizoen 2 + 3'
Seizoen 2 vanaf 28 april beschikbaar op Streamz en Streamz+

De samenwerking met de Nederlandse streamingdienst Videoland zorgt al even voor kijkplezier met titels als ‘Meisje van Plezier’ en de docureeks ‘Gewoon Boef’. Vanaf 28 april komt daar het tweede seizoen van de populaire reeks ‘Mocro Maffia’ bij. Ook seizoen 3 zal vanaf juli op Streamz verschijnen, waarin Belgische acteur en rapper Saïd Boumazoughe ('Patser') te zien zal zijn als Ashraf Makhloufi. Wie het eerste seizoen reeds uitkeek op Streamz, zit al weken op hete kolen voor het vervolg van de veelbesproken reeks.

In de fictieve misdaadserie maken de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus de overstap van kleine criminaliteit naar het grotere werk. In no time hebben ze de hele cocaïne-handel in Amsterdam in handen. Door jaloezie en ruzie valt de vriendengroep echter uit elkaar en komen ze recht tegenover elkaar te staan. In het tweede seizoen bereikt de strijd tussen Romano en De Paus een kookpunt. Het is hard tegen hard.

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat Streamz Originals en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO en HBO Max, aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films​.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be