Deze bekende duo's nemen het tegen elkaar op in 'Don't Scream'

De nieuwe Streamz Original is vanaf 3 oktober 2022 exclusief te zien op Streamz.

william1.png

Wie het meeste gilt, verliest. Dat is de insteek van het gloednieuwe spelprogramma waarin comedian en horrorfan William Boeva 12 bekende duo's op de proef stelt.

In 'Don't Scream' worden de verschillende kandidaten telkens op een andere verlaten plek gedropt, die door mastermind en evil genius William zelf is ingericht als een gethematiseerd spookdomein. Vanuit zijn controlekamer turft William nauwgezet elke gil, groot of klein. Wie het meeste gilt, verliest het spel. Daarna nemen de twee dapperste duo's het tegen elkaar op in de bloedstollende finale waarin we ontdekken wie het meest koelbloedige BV-paar vormt en de 'Don't Scream Award 2022' mee naar huis neemt.

Dit zijn de duo's die het tegen elkaar opnemen:

AFL 1

Francisco Schuster & Grace Khuabi
'#LikeMe'-acteur Francisco en 'The Voice van Vlaanderen' 2021 Grace vormen samen het jongste duo van de hoop en zijn in het echte leven ook besties.

Jens Dendoncker & Jeroen Verdick
De stem die de 'Love Island'-kijkers al drie seizoenen lang voorziet van sappige commentaren, Jeroen Verdick, vormt een duo samen met boezemvriend en comedian Jens Dendoncker. 

AFL 2

Imke Courtois & Dorianne Aussems
Vroeger profvoetbalster bij de Red Flames en nu voetbalanaliste bij Sporza en Play Sports, dat is Imke Courtois. Dorianne Aussems, presentatrice van GenerationM op MNM, vormt Imke's partner in het spel.

James Cooke & Dorian Liveyns
James Cooke, de sidekick van Gert Verhulst, vormt een duo met z'n man Dorian Liveyns. Het koppel leerde elkaar kennen op de set van 'Wickie, de musical' en ze zijn sindsdien onafscheidelijk.

AFL 3

Jamie-Lee Six en Elodie Gabias ​
Jamie-Lee kennen we van 'D5R' waar ze de rol van Amber op zich neemt. Haar partner in crime is Elodie, een influencer vol positiviteit en zelfrelativering.

VS

Sam en Shania Gooris ​
De Basketsloefkes-zanger en schoonzoon van Jean-Marie Pfaff neemt dochter Shania mee op sleeptouw.

AFL 4

Bart Appeltans en Bea Vandendael
Makelaar Bea en interieurarchitect Bart stalen vele harten van tv-kijkend Vlaanderen door koppels hun droomhuis te bezorgen in het programma 'Blind Gekocht'. 

VS 

Fatma Taspinar en Xavier Taveirne
Fatma Taspinar vormt een duo met Xavier Taveirne. Niet alleen zijn ze collega-nieuwslezers, ze zijn ook nog eens beste vrienden.

AFL 5

Jean Janssens en Maksim Stojanac ​
Jean werd bekend na rollen in 'D5R', 'Campus 12' en hun huidige rol in de telenovelle 'Lisa'. Daar leerde Jean hun duo-partner Maksim kennen die bekend werd door z'n rol in #LikeMe.

VS

Christoff en Lindsay De Bolle
Al aan de start van Christoffs zangcarrière stond Lindsay aan z'n zijde en nu is dat niet anders. Lindsay en Christoff vormen samen een front tegen alle verschrikkingen die op hun pad komen.

ALF 6

Nina Derwael en Nora Gharib
Het voorlaatste duo bestaat uit Nora Gharib, zangeres, presentatrice en actrice, en Olympisch kampioen op de brug met ongelijke leggers Nina Derwael' 

VS

Marie en Viktor Verhulst
Broer en zus Verhulst zijn twee handen op één buik. Marie, het nieuwe baasje van de
populairste hond van het land en Viktor, de 'Love Island' presentator, zijn het laatste duo dat deelneemt aan het spel.

Gelieve voor screeners en interviewaanvragen contact op te nemen met onderstaande perscontacten. 'Don’t Scream' is een productie van Streamz en All3Media en zal vanaf 3 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be