Still voor Streamz.png
Delen:

Derde #Eindejaarsconference van Bert Gabriëls verschijnt op oudejaarsdag op Streamz

Vanaf 31 december 2021 kun je de eindejaarsspecial bekijken op het streamingplatform

Stand-up comedian Bert Gabriëls heeft de messen geslepen om voor de derde keer het nieuws van het afgelopen jaar te fileren uit de sport, politiek, cultuur, entertainmentwereld en het regionaal nieuws, tijdens een goedgevulde voorstelling met massa’s doordenkertjes, jokes en grappige momenten. De zaalshow verschijnt op oudejaarsdag op Streamz.

De show is, net als de vorige eindejaarsconference van Gabriëls, een samenwerking met aanstormend talent en 'Hoe zal ik het zeggen?'-sidekick Jeroen Verdick en ‘zingende krant’ Johnny Trash. Wat resulteert in een boeiend en gevarieerd programma, opnieuw toegespitst op de actualiteit met veel humor, liedjes, parodieën en geniale inzichten. Deze zaalshow, opgenomen in CC Hasselt, is een goede work-out voor je lachspieren en de perfecte afsluiter van het jaar. Niet te missen dus!

De vorige 'Eindejaars' specials en 'Gelukzoeker' zijn reeds te bekijken op de streamingdienst. Voor interviews en visielinks gelieve contact op te nemen met onderstaand perscontact. ‘#Eindejaars3' is vanaf vrijdag 31 december 2021 exclusief beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]