Bekijk hier de trailer van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'

Streamz geeft de eerste beelden vrij van het gloednieuwe seizoen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'. Vanaf 26 september exclusief op Streamz en later op Play4

MSBV-AFLO1_00001.png

Michelle (Maaike Cafmeyer), Sally (Eva Van der Gucht) en Zita (Kim Hertogs) eindigden het vorige seizoen van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin' met een nieuwe start die hun vriendschap bezegelde. Naar goede gewoonte verloopt dat natuurlijk niet zonder slag of stoot en botsen ze op heel wat uitdagingen. Hoe dat afloopt, zie je vanaf september in het nieuwe seizoen op Streamz en later op Play4. Bekijk hier alvast de trailer.

In de trailer zien we dat upscale reclamebureau 'Callier & Starck' nog niet van onze vriendinnen af is. Ze blijven er hun plekje behouden op kantoor én in de geruchtenmolen. Want ook dit seizoen lopen de liefdesperikelen weer hoog op en loert er een slecht bewaard geheim om elke hoek.

We volgen opnieuw de dagelijkse besognes van de sarcastische artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste en David Hasselhoff-fan Michelle (Maaike Cafmeyer), de bevallige soap actrice Molly (Ella-June Henrard), de nuchtere barvrouw Nikki (Clara Cleymans), 'De Zwaan' Helena (Charlotte-Anne Bongaerts) en de klungelige account-manager Zita (Kim Hertogs) terwijl professionele en persoonlijke uitdagingen de kop opsteken. Joren Seldeslachts, Robert de la Haye, Steve Geerts en Mathias Sercu spelen de (ex-)wederhelften van Zita, Michelle en Sally. Ook de nieuwe manager Josje (Ella Leyers), weervrouw Birgit (Jennifer Heylen), stagiaire Zomer (Veerle Dejaeger), (plus)zoon Thomas (Bas Van Weert), therapeute Vera (Isabelle Van Hecke) en advocaat Jacobs (Titus De Voogdt) keren terug in het nieuwe seizoen.

Er verschijnen ook nieuwe slechte beste vriendinnen dit seizoen: Inge Paulussen zal in de huid kruipen van Sophia, moeder van Thomas, en Alice Reijs in die van Thea Buizerd. Charlotte Timmers speelt de nieuwe liefde van Henry, die behoorlijk seksueel gedreven is. Ook Hans Bourlon heeft een opvallende gastrol.

'Mijn Slechtste Beste Vriendin' is een productie van Lecter Scripted Media. ​De reeks komt uit de pen van Ilse Beyers en is gebaseerd op het gelijknamige boek. Het derde seizoen is vanaf 26 september 2022 beschikbaar op Streamz. Elke maandag tot en met donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering, met in totaal 20 afleveringen. Het derde seizoen zal later ook op Play4 te zien zijn. Seizoen 1 is reeds beschikbaar op Streamz en GoPlay, seizoen 2 is ook al te bekijken op Streamz.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be