Bekijk hier de trailer en poster van nieuwe Streamz Original 'Geldwolven'

Met Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon in de hoofdrollen

221024_Geldwolven_H_Layered_02_tagline_streamzlogo.jpg

"Eerlijk duurt te lang" voor fraude expert Frank De Jong (Tom Van Dyck) wanneer hij erachter komt dat de wereld toch niet zo eerlijk is als hij dacht. Hij besluit voor het eerst in zijn leven de regels te overtreden en waagt zich samen met zijn ultieme tegenpool, Chris De Wolf (Joren Seldeslachts) aan steeds grotere oplichtingen. Ontdek hier de trailer van de nieuwe Streamz Original, vanaf 14 november exclusief te zien op Streamz.

In 'Geldwolven' volgen we Frank De Jong, een timide en loyale fraude expert bij LDV verzekeringen. Wanneer hij op een dag in de steek gelaten wordt door zijn vrouw, beslist hij zijn leven drastisch om te gooien. Hij merkt dat eerlijk zijn misschien gewoon te lang duurt en gaat in zee mee zijn absolute tegenpool Chris De Wolf. Deze charmante jongen ​leeft van dag tot dag en van de kleine oplichtingen die hij pleegt met zijn partner in crime Micky. ​ De combinatie van Frank zijn kennis over de verzekeringswereld en het lef en overtuigingskracht van Chris en Micky zorgen ervoor dat ze snel veel geld verdienen.

Voor het eerste in zijn leven overtreedt Frank de regels en ontpopt zich tot een “mastermind” die iedereen te slim af is. Maar al snel worden ze eraan herinnerd dat men zich niet tegen alles in het leven kan verzekeren… 

 
 

Naast Tom Van Dyck, Joren Seldeslachts en Yannick Jozefzoon zien we ook Femke Vanhove, Monic Hendrickx, Jade Olieberg, Kim Hertogs, Koen De Sutter en Marjan De Schutter schitteren in deze gloednieuwe fictiereeks in een regie van Gijs Polspoel (’Spitsbroers’, 'Professor T.’) en werd geschreven door Kristof Hoefkens, Gijs Polspoel, Maarten Goffin en Hasse Steenssens.

'Geldwolven' is een productie van Caviar voor Streamz. De serie kwam tot stand met de steun van Telenet, Prime Video Nederland, de Belgische Tax Shelter, Screen Flanders en het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van media Benjamin Dalle. Vanaf 14 november 2022 zijn de eerste twee afleveringen beschikbaar op Streamz en daarna is er wekelijks een nieuwe aflevering. Voor visielinks en interviewaanvragen gelieve onderstaande perscontacten te contacteren.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be