Skip to Content
Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens aka 'The Befkes' coveren 'I Lie and I Cheat'

Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens aka 'The Befkes' coveren 'I Lie and I Cheat'

De leading ladies van de nieuwe Streamz Original reeks 'F*** you very, very much' lichten een tipje van de sluier op van hun speelse versie van de Belgische megahit

'I Lie and I Cheat' van de Belgische popgroep 'Won Ton Ton', komt voor in hun nieuwe reeks die nu te zien is op Streamz. De passende 80's MTV inspired videoclip werd ook geregisseerd door Bert Scholiers. De clip zal op maandag 9 augustus 2021 gelanceerd worden, maar Streamz lost nu al de eerste stills.

De komische serie volgt het onstuimige stadsleven van drie hippe dertigers gespeeld door Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens; een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama. 'F*** you very, very much' is een herkenbare, averechtse en prettig gestoorde reeks over jezelf vinden in het tragische tijdperk van Tinder en tofu. 

De drie actrices coverden het lied naar aanleiding van de originele reeks, boordevol inside jokes en eigenzinnige Vlaamse humor. De vriendinnen - bff's aka 'The Befkes' - vonden het lied zo goed passen bij het verhaal van hun personages dat ze beslisten de studio in te springen om hun eigen versie te maken voor de lancering van de reeks. En daar hoort natuurlijk een passende 80's MTV worthy videoclip bij.

"Co-regisseur van de reeks Jonas Govaerts stelde voor om ‘I Lie and I Cheat’  op de soundtrack te zetten en toen werd er een ander zaadje geplant: hoe leuk zou het zijn om samen met de release van de reeks dit lied opnieuw op te nemen, gezongen door de cast - en als ‘eightiessingle’ uit te brengen?" aldus regisseur Bert Scholiers.

De producers van dienst zijn de broers Lennert en Janus Coorevits, bekend als het duo van The Compact Disk Dummies, in samenwerking met music supervisor Mounir Hathout. De single zal zowel digitaal als op casette beschikbaar zijn op het label Sonhouse Records.

Noot aan de redactie: gelieve onderstaande persmedewerker te mailen voor (radio)interviews op maandag 9 augustus 2021 met de cast en/of producers.

'F*** you very, very much' is een productie van Caviar. De serie kwam tot stand met de steun van het VAF/mediafonds en de Belgische Tax Shelter. De volledige reeks kan je nu bekijken op Streamz en Streamz+ en later op Play4. 

Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz

 

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde