Skip to Content
Bekijk hier de nieuwe trailer van 'The Window' met Lynn Van Royen

Bekijk hier de nieuwe trailer van 'The Window' met Lynn Van Royen

Streamz heeft een nieuwe trailer gelanceerd voor de nieuwe internationale co-productie 'The Window'. De serie speelt zich af in de wereld van het profvoetbal en verkent de meedogenloze werking buiten het veld van het spel. Vanaf vandaag, 3 november 2021, is de hele reeks beschikbaar op Streamz.

'The Window' volgt een ensemblecast van spelers, agenten, clubeigenaren, beheerders en journalisten. Samuel Jordan ('Sex Education') is Jordan Burdett, een volgzaam 17-jarig voetbaltalent dat door elke Europese club begeerd wordt. De jonge voetbalbelofte staat dus op de wishlist van vele internationale topclubs. Er ontstaat een oorlogje achter de schermen van de voetbalwereld rond het jeugdige talent. Bekijk hieronder de trailer.

Lynn Van Royen ('Beau Séjour' en 'De Twaalf') speelt een belangrijke rol in de reeks, waarvan de laatste twee afleveringen werden geregisseerd door de Vlaming Pieter van Hees ('Generation B'). Verder zien we ook Louis TalpeJenne DecleirBarbara Sarafian, Violet Braeckman, Veerle Dejaeger en Ella Leyers met bijrollen.

'The Window' is een productie van Boogie Entertainment en ZDF Enterprises, in co-productie met Fuiji Television Network, Velvet Films en Streamz en met de steun van Screen Flanders, screen.brussels en de filmcel van de stad Antwerpen.

 

Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz
Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde