_DSC0024_f_ThomasDhanens_DPGMedia.jpg
Delen:

Bekijk hier de eerste beelden van 'Een Goed Jaar'

Het misdaaddrama 'Een Goed Jaar' is vanaf 8 juni te zien bij Streamz

In de trailer van de spannende VTM-reeks 'Een Goed Jaar' zien we hoe Lenny (Boris Van Severen) en Erik (Jurgen Delnaet) in de Ardennen per toeval op een kelder botsen vol met wijn die ooit nog van Adolf Hitler was. Of toch niet? De twee hebben allebei dringend geld nodig en proberen een Brusselse antiquair te overtuigen van de authenticiteit van de wijn. Uiteindelijk blijken er meer en schimmiger figuren geïnteresseerd te zijn dan ze hadden verwacht. Hun oplichtersverhaal loopt helemaal uit de hand. Eerder kondigde Streamz de komst van de VTM-reeks al aan maar nu lost het streamingplatform ook een nieuwe trailer. Bekijk hieronder de eerste beelden.

Boris Van Severen ('Déjà Vu'), Jurgen Delnaet ('Amigo’s'), Joke Devynck ('All of Us'), Frances Lefebure ('F*** You Very Very Much') en Jeroen Perceval ('Billie vs Benjamin') zijn maar een paar van de topnamen in deze spannende en dramatische fictiereeks. Een heel bijzondere rol ging naar wijlen acteur Johny Voners die we kennen als Xavier uit 'FC De Kampioenen'. Voor zijn allerlaatste rol als Antwerpse maffiabaas in 'Een Goed Jaar' heeft Johny een echte gedaanteverwisseling ondergaan.

Regisseur is Kadir Ferati Balci die de TV-series 'Storm Lara', 'Hidden Assets' en 'Amigo's' draaide. 'Een Goed Jaar' werd gecreëerd en geschreven door Jean-Claude van Rijckeghem en Pierre De Clercq die samen ook reeds 'Amigo’s' schreven.

 
 

'Een Goed Jaar' was geselecteerd voor het tweede Cannes Drama Creative Forum, als één van 12 projecten uit 376 inzendingen uit 41 landen. Vakblad Screen International sprak van een “hot new project” met een originele pitch.

'Een goed jaar' is een productie van Dries Phlypo en Bruno Wyndaele voor het productiehuis Mockingbird, in coproductie met Belga productions, Wallimages en het Nederlandse The Film Kitchen. De reeks kreeg steun VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle, De Belgische Tax Shelter ism Belga Productions, de Nederlandse Production Incentive en Wallimage. De VTM-reeks is vanaf 8 juni 2022 beschikbaar op Streamz en later op VTM.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

streamz.be

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]