Alexander Skarsgård en Adrien Brody voegen zich bij de cast van nieuw 'Succession' seizoen

De opnames van het derde seizoen van de HBO-reeks zijn op dit moment bezig in New York

Sucession-3-Skarsgard-Brody-913.jpg

Alexander Skarsgård ('Big Little Lies') en Adrien Brody ('The Pianist') hebben een rol te pakken in het derde seizoen van de gelauwerde HBO dramareeks 'Succession'.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat Skarsgård, bekend van rollen in onder meer 'True Blood 'en 'Big Little Lies' en de film 'The Legend of Tarzan', Lukas Matsson gaat spelen, een succesvolle techondernemer die een cruciale rol zal spelen in de strijd om het familiebedrijf Waystar. Brody gaat de rol van miljardair en activist Josh Aaronson vertolken. De acteur was eerder al te zien in films als 'Midnight in Paris' en 'Grand Budapest Hotel'. In 2003 won hij een Oscar voor zijn rol in 'The Pianist'.

'Succession' won afgelopen jaar een Golden Globe voor beste dramaserie en gaat over de rijke zakenfamilie Roy, die bestaat uit Logan Roy (Brian Cox) en zijn vier kinderen. Samen beheren ze een van de grootste media- en entertainmentbedrijven ter wereld. Logan Roy wordt aan het einde van seizoen 2 in een hinderlaag gelokt door zijn opstandige zoon Kendall (Emmy-winnaar Jeremy Strong) en zal aan begin van seizoen 3 in een gevaarlijke positie starten. Terwijl ze worstelen om familiale, politieke en financiële allianties te sluiten, lopen de spanningen op naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt uit te lopen op een burgeroorlog binnen het gezin.

De reeks wordt gemaakt door Jesse Amstrong. Hij produceert de serie samen met Adam McKay, Frank Rich en Kevin Messick. De cast van de serie bestaat, naast Skarsgård en Brody, nog steeds uit Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew Macfadyen, Alan Ruck en Rob Yang.

De eerste twee seizoenen van 'Succession' zijn nu beschikbaar op Streamz en Streamz+.

Riema Reybrouck

Riema Reybrouck

Press Officer, Post Bills Agency
Hanne Van Looveren

Hanne Van Looveren

PR & Social Media Creative, Streamz

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Contact

Medialaan 38 1800 Vilvoorde

[email protected]

streamz.be