Skip to Content
Aftellen naar het langverwachte tweede seizoen van Euphoria

Aftellen naar het langverwachte tweede seizoen van Euphoria

Bekijk hier de eerste teaser van het vervolg van Euphoria, vanaf 10 januari 2022 te zien op Streamz

Euphoria is een donkere, eerlijke dramaserie over het (nacht)leven van een groep Amerikaanse scholieren, gezien door de ogen van Rue (Zendaya). We leerden Rue in 2019 kennen net nadat ze uit een afkickcentrum kwam en langzamerhand leerden we ook haar medescholieren beter kennen. Allemaal worstelen ze met hun identiteit, gender en demonen. Het eerste seizoen sloeg in als een bom en de rauwe reeks is nu toe aan een vervolg, waarvan je hier een eerste teaser kan zien.

Twee jaar geleden werd Euphoria gelanceerd als HBO's eerste young adult drama. Al is het zeker niet enkel voor jongeren. Het is zo'n reeks die onder je huid kruipt en werd al snel één van de meest gedurvde en overdonderende reeksen van zijn tijd genoemd. Dat heeft het niet alleen te danken aan de ongelooflijke acteerprestaties en ijzersterke verhaallijn, maar ook de knappe cinematographie en een fenomenale soundtrack. En uit de teaser blijkt dat dat in het nieuwe seizoen niet anders zal zijn. De reeks wordt nog duisterder en rauwer. Het tweede seizoen volgt meteen op de laatste special episode die in januari van dit jaar verscheen.

Het tweede seizoen werd een maand na de release al aangekondigd, maar door een zekere epidemie werden de opnames echter uitgesteld. In het najaar van 2020 en het voorjaar van 2021 verschenen reeds twee specials, maar de grote meute fans bleef hongerig naar meer. Met deze eerste beelden kunnen ze eindelijk de band met Rue (Zendaya), Jules (Hunter Schafer), Cassie (Sydney Sweeney), Maddy (Alexa Demie), Nate (Jacob Elordi), Kat (Barbie Ferreira) en hun medestudenten weer oppikken. Stip 10 januari dus maar al aan in je agenda.

De HBO reeks zal vanaf 10 januari 2022 te zien zijn op Streamz en Streamz+.

Hanne Van Looveren
Hanne Van Looveren PR & Social Media Creative, Streamz
Riema Reybrouck
Riema Reybrouck Press Officer, Post Bills Agency

 

  

 

Over Streamz

Streamz is de Vlaamse streamingdienst, opgericht in september 2020 door DPG Media en Telenet. Op Streamz zijn de strafste lokale fictiereeksen van DPG Media (VTM), SBS (Play4) en VRT (Eén/Canvas) te zien, aangevuld met heel wat ‘Streamz Originals’ en uitgebreide catalogus content. Daarnaast heeft het platform een uitgebreid internationaal aanbod van o.a. HBO aangevuld met een kidszone, en op Streamz+ een extra aanbod aan honderden recente films. Streamz is beschikbaar voor iedereen in Vlaanderen via de Streamz-app en website streamz.be op alle toestellen (smartphone, tablet, laptop, smart tv, chromecast en Apple TV). BTW BE 0749.898.387 - RPR Brussel (Nederlandstalige afdeling)

Contactformulier: https://customerservice.stream...

Streamz
Medialaan 38 1800 Vilvoorde